”ΦΑΓΟΠΟΤΙ” από συνεργάτες Τζιτζικώστα και Εισαγγελικές διώξεις…

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣΚανονικό ”πάρτυ” με εκατομμύρια ευρώ στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω φωτογραφικών διαδικασιών σε ”κολλητούς” και αλλεπάλληλες παράνομες αναθέσεις και εγκρίσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Οι ίδιες εργασίες που κόστισαν στην Περιφέρεια 5.000 ευρώ το 2012-2013, για το το 2013-2014 κόστισαν 250.000 ευρώ! Έτσι για άλλη μια φορά έχουμε εισαγγελικές διώξεις σε βάρος των στελεχών του κ.Τζιτζικώστα  και συγκεκριμένα  του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ασκηθεί 7 διώξεις από τον εισαγγελέα. Και να σκεφτεί κανείς, ότι τη συγκεκριμένη ομάδα συνεργατών του ο κ. Τζιτζικώστας την έχει αποκαλέσει ”δυνατή” ομάδα…

Τις επτά εισαγγελικές διώξεις, κατήγγειλε ο ανθυποψήφιος του νυν Περιφερειάρχη, Μάρκος Μπόλαρης. Από την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα τηρείται μέχρι στιγμής, σιγή ιχθύος.

Στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μπόλαρης στρέφεται κατά του αντιπάλου του τονίζοντας ότι πρέπει οι πολίτες να βάλουν τέλος στην αδιαφάνεια.
«Για τις παρακάτω πράξεις και παραλείψεις έχουν ασκηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 7 εισαγγελικές διώξεις. Παρά ταύτα, ο κ. Τζιτζικώστας σιωπά, όμως η σιωπή του δεν είναι χρυσός αλλά συγκάλυψη και συνενοχή. Οι πολίτες την Κυριακή θα θέσουν οριστικό τέλος στην αδιαφάνεια και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Μάρκος Μπόλαρης.

πηγή: makeleio.gr


Μοιραστείτε το Άρθρο