«ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ» Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ 11.000.000 ΕΥΡΩ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(16/02/2018)

 

Το ακούσαμε κι’ αυτό!

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης κ. Γιώργος Κυριακίδης, έβγαλε είδηση στο Δημοτικό Συμβούλιο τής 14ης Φεβρουαρίου 2018, αποκαλύπτοντας ότι, ο Δήμος Κατερίνης παρόλο που έχει αποθεματικό στα ταμεία του πάνω από 10.000.000 ευρώ, σε κάθε δίκη που σέρνεται (αλήθεια γιατί σέρνεται σε δίκες ο Δήμος και ο Δήμαρχος;;) επικαλείται ψευδώς ότι ο Δήμος δεν διαθέτει χρήματα με συνέπεια εάν καταδικαστεί με πρόστιμο δεν δύναται να πληρώσει.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη δίκη για το νέο Πολιτιστικό Κέντρο (που παραμένει στα τσιμέντα ώς ερείπιο), αποφασίστηκε να πληρώσει ο Δήμος 1.700.000 ευρώ που οφείλει ώς επιστροφή στον ΕΣΠΑ απ’ όπου και πήρε τα χρήματα για το έργο τού Πολιτιστικού Κέντρου που δεν αποτελείωσε, και δικαιολογήθηκε ο Δήμος ότι εάν πληρώσει αυτά τά χρήματα θα έχει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες εφόσον δεν διαθέτει χρήματα και ξοδεύει αρκετά για τούς πρόσφυγες (λαθρομετανάστες), όπως τόνισε ο Γιώργος Κυριακίδης.

Αυτό φυσικά -μετά την δημοσίευση αυτή- θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν από τις Δικαστικές Αρχές και τους εισαγγελείς για μελλοντική χρήση!

Τελικά, βγήκε απόφαση ότι θα πρέπει να πληρωθούν αυτά τά χρήματα με συνέπεια ο Δήμος Κατερίνης να στερείται έως τώρα φορολογική ενημερότητα έως ότου αποπληρώσει το χρέος του, γι’ αυτό και ζητήθηκε από δικηγόρο των Αθηνών να βρεί τρόπο και να κάνει προσφυγή αναίρεσης τής απόφασης μήπως και καταφέρει ο Δήμος να έχει την περιβόητη φορολογική ενημερότητα για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Και τον ή τους δικηγόρους εμείς θα τους πληρώνουμε ώς συνήθως!

Αυτά συμβαίνουν με τον Δήμο Κατερίνης που δυστυχώς οι δημότες δεν γνωρίζουν την αλήθεια εφόσον φροντίζουν από τον Δήμο να την κρύβουν επιμελώς.

Σε απάντηση προς τον κ. Γιώργο Κυριακίδη, ο δικηγόρος και αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Κατερίνης κ. Λάζαρος Ντόντης, εξέφρασε την έκπληξή του για τον κύριο Κυριακίδη που αποκάλυψε κάτι τέτοιο, που το έχει ο Δήμος ώς «σημαία» για να «εξαπατά»(;) τα δικαστήρια! Δηλαδή έπρεπε να το κάνει «γαργάρα» ο κύριος Κυριακίδης παρά να γνωρίζουμε την αλήθεια;

Το βίντεο μας είναι αποδεικτικό για τού λόγου το ασφαλές.

«Απολαύστε το»!

 

www.Pieria.tv

©2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο