ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 18 Νοεμβρίου 2016)

%cf%86%cf%85%cf%84%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf-%ce%ba%cf%85

Ατόπημα(;) σε βαθμό ασέβειας και υπεροψίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θέλοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φωτογραφηθεί (μη χάσει δηλαδή) με τον Ομπάμα, δεν δίστασε να «σπρώξει» τον ίδιο τον Ομπάμα και να γυρίσει πλάτη στον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν σέβεται τους θεσμούς ή ότι λόγω αμηχανίας (θέλει να μας κυβερνήσει κιόλας) τά έκανε μαντάρα.

Ακούγεται (αληθεύει τούτο;) ότι πλησίασε τον Ομπάμα για λίγα δευτερόλεπτα και το μόνο που βρέθηκε να του πεί ήταν η καραμέλα που πιπιλίζει εδώ και λίγο καιρό: «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει». Κάγκελο ο Μπάρακ! Αμέσως ρώτησε τους συνεργάτες του: «Who is this guy»?

Άντε Κυριάκο, και εις… κατώτερα!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο