ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Φέτος και πάλι, όπως κάθε έτος, έγινε η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών της πόλης της Κατερίνης με τον Δήμο Κατερίνης να είναι πιστός στο ραντεβού του την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7 το βράδυ, στην Πλατεία Ελευθερίας, για να δώσει λάμψη και χρώμα στις επερχόμενες Γιορτές των Χριστουγέννων.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2015 (9).

Πλήθος κόσμου κατέκλεισαν την κεντρική πλατεία τής πόλης με πρωταγωνιστές τους λιλιπούτειους πολίτες της πόλης της Κατερίνης και το Νομού Πιερίας. Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν τα φαντασμαγορικά φώτα καθώς και το ομοίωμα τής φάτνης των Χριστουγέννων.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2015 (18).

Την έναρξη την έκανε η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης ενώ την μουσική διασκέδαση με γιορτινούς ρυθμούς την ανέλαβε το συγκρότημα «Theo Fokas & Fay Millioti Live», όπου και ευχαρίστησαν μικρούς και μεγάλους με το γιορτινό σκηνικό.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2015.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2015 (17).

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης προλόγισε την έναρξη του προγράμματος και άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης το οποίον θεωρείται ώς σύμβολο γιορτής, αγάπης, θαλπωρής και χαράς.

Θεωρητικό όμως είναι αυτό, διότι όλα αυτά τα στοιχεία και πολύ περισσότερα, αξίζει να αποδίδονται στο κύριο πρόσωπο των εορτών αυτών, που δεν είναι άλλο από τον, γεννηθέντα στην φτωχική Φάτνη, Ιησού Χριστό.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ 2015 (15).

Σας αφήνουμε λοιπόν να απολαύσετε το όλο πρόγραμμα που κατέγραψε η κάμερα του Γιώργου Οικονομίδη για την διαδικτυακή τηλεόραση sporeas.tv και Pieria.tv (σύντομα online)

 

πηγή: www.sporeas.tv

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο