Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη ανοίγει τις πύλες του!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 15 Νοεμβρίου 2016)

%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-2016

Η ετήσια αυτή γιορτή γίνεται για μικρούς και μεγάλους από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας και τους Γιατρούς του Κόσμου!

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» στην οδό Φλέμινγκ ανοίγει τις πύλες του από τις 10 έως τις 30 Δεκεμβρίου στην προσφάτως ανακαινισμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Δωρεάν χώρος στάθμευσης υπάρχει στο πάρκινγκ των Δικαστηρίων ακριβώς δίπλα στον Καπνικό Σταθμό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ προαιρετικά μπορεί όποιος δύναται να προσφέρει δύο κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο με την σειρά του τα διανέμει σε φτωχές και άπορες οικογένειες.

Εξαιρετικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα εδέσματα περιμένουν τον καθένα για να τα γευθεί, μαζί με διάφορες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2016 ΕΔΩ

Η Ιστοσελίδα τους

 

Πάρτε και μιά γεύση από τις περσυνές προετοιμασίες των Χριστουγέννων

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

banners-pieria-tv-movie_snapshot

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο