Όλος ο πολιτικός κόσμος να συμφωνήσει – και να προτείνει- δημοψήφισμα.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ένα βήμα πριν από τον όλεθρο…

Όλος ο πολιτικός κόσμος να συμφωνήσει - και να προτείνει- δημοψήφισμα.2

Τα οικονομικά της χώρας βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο με καμία ελπίδα βελτίωσης. Τα εθνικά μας θέματα αντιμετωπίζουν τεράστιο κίνδυνο, όχι μόνο με το μεταναστευτικό, αλλά κυρίως με τις επιβουλές της Τουρκίας και της αβάντες της ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της Άγκυρας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ουδέποτε στήριξε την Ελλάδα στα προβλήματά της και συνεχώς την εκμεταλλεύεται για να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα.

Η Ε.Ε – και ιδιαίτερα η Ευρωζώνη – έχουν θίξει κατ’ επανάληψη το φιλότιμο του Έλληνα, ο οποίος υποκύπτει κάτω από το βάρος του οικονομικού εκβιασμού.

Επειδή δεν υπάρχει καμία ευρωπαική αλληλεγγύη. Αντίθετα, υπάρχει πλουτισμός της Γερμανίας από το δράμα της Ελλάδας. Ένα δράμα που η Γερμανοί δημιούργησαν για να σκλαβώσουν την Ελλάδα και να αρπάξουν τα υπάρχοντά της.

Επειδή επί 6 χρόνια δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα τα “μαγικά προγράμματα” των δανειστών χωρίς καμία επιτυχία ή ανάκαμψη που μας υποσχέθηκαν για να ξεπουλήσουμε τη χώρα μας.

Επειδή, πλέον, όλοι (λαός και πολιτική εξουσία) έχουν αντιληδθεί το βρώμικο παιχνίδι των εταίρων μας.

Επειδή πάνω και από τις ζωές μας είναι η πατρίδα μας (όποιος διαφωνεί με αυτό να το πει), προτείνουμε στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας:

  • Να προχωρήσει άμεσα η χώρα συντεταγμένα σε ένα δημοψήφισμα (πραγματικό) με το ξεκάθαρο ερώτημα.

«Μέσα ή έξω από την Ευρώπη;»

  • Να είναι δημοψήφισμα, που να το προτείνει όλος ο πολιτικός κόσμος και από εκεί και πέρα οτ κάθε κόμμα να τοποθετηθεί ανάλογα.

Για να δοθεί στους Έλληνες η δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα εάν επιθυμούν την ευρωπαϊκή μέγγενη ή θέλουν να αποκτήσουν και πάλι την ανεξαρτησία και περηφάνια τους

Ανάλογα με τη βούληση του λαού θα έχει ο ίδιος την ευθύνη και όχι τα κόμματα μειοψηφίας, που κυβερνούν τη χώρα λόγω κάλπικου εκλογικού νόμου. Και την απόφαση του λαού δεν θα μπορούν πλέον να την παίζουν στα ζάρια οι πολιτικοί ανάλογα με τις εντολές της κάθε κυρίας Μέρκελ.

Τολμήστε πολιτικοί άνδρες και γυναίκες για να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο και να σωθεί η χώρα.

Ακόμα κι αν το δημοψήφισμα αυτό, που θα ζητήσει όλος ο πολιτικός κόσμος, ταχθεί υπέρ της ευρωπαϊκής μας πορείας θα έχετε το ελεύθερο να εφαρμόζετε όσα Μνημόνια θέλετε.

Αν είστε βέβοιοι, όπως διατυμπανίζετε, ότι οι Έλληνες είναι με την Ευρώπη των τραπεζιτών τολμήστε το δημοψήφισμα για να έχετε και πιστοποιητικό στην αδιέξοδη πολιτική σας.

Προσέξτε: Εάν δεν αποφασίσει ο λαός για την τύχη του προβλέπεται κοινωνική έκρηξη και Γουδί.

Η επιλογή είναι δική σας.

πηγή: spirospero.gr


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment