Υπογραφή σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Δίου – Ολύμπου

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr

facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

 

Κατερίνη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας για την πράξη: ”ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ” μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Δίου – Ολύμπου

Υπογράφηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  η σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας για την πράξη: ”ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ” μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου και του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου, Κωνσταντίνου Δημόπουλου.

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας είναι η τεχνική στήριξη (υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας) του Δήμου Δίου – Ολύμπου για την υπογραφή μελετών που απαιτούν τη γνώση Μηχανολόγου Μηχανικού. Συγκεκριμένα, με την παρούσα σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας, επιδιώκεται η ενίσχυση του Δήμου Δίου – Ολύμπου σε προσωπικό με γνώσεις Μηχανολόγου Μηχανικού, προκειμένου ο Δήμος να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες στον τομέα των τεχνικών έργων – προμηθειών-που απαιτούν αντίστοιχη ειδικότητα και τεχνογνωσία- καθόσον στερείται παντελώς υπαλλήλου με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού.

Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας, ορίζεται από την ημέρα υπογραφής της, έως 12 μήνες. Η υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου της παρούσας σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των συμβαλλομένων. Επίσης, δεν περιλαμβάνει αμοιβή για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.


Μοιραστείτε το Άρθρο