ΟΗΕ – $271.8 εκ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 Ασύλληπτο και εξωφρενικό!!!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(17-12-2019)

 

Σκορπάει εκατομμύρια ευρώ η Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ για τους λαθρομετανάστες.

Διέθεσε περίπου 282 εκατομμύρια δολάρια στις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για την περίθαλψη λαθρομεταναστών (πρόσφυγες ΔΕΝ λογίζονται στην Ελλάδα όσο και να κόπτονται κάποιοι αισχροκερδείς «αλληλέγγυοι») και κατά συνέπεια είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι Έλληνες που πεινούν και κατακεραυνώνονται από την ανέχεια και την δυστυχία, ως και από αυτήν την ίδια την κυβέρνηση τους, βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, αν όχι στην τελευταία.

Εάν μοιράστηκαν τά χρήματα εξίσου και στις 35 ΜΚΟ, τότε η κάθε μιά πήρε από 8 εκατομμύρια δολάρια!!!

Στην ερώτηση τού Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου τού κόμματος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» στην Βουλή για την ΜΚΟ Κατερίνης, καθώς και για την απάντηση που του δόθηκε από το Υπουργείο Προστασίας τού Πολίτη, πήρε τον λόγο ο βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, για να υπερασπιστεί την εν λόγω ΜΚΟ, (παράτυπα φυσικά εφόσον ήταν εκτός θέματος και επιπλήχθηκε από τον πρόεδρο τής Βουλής ότι παραβιάζει το άρθρο 66). Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ίδιος ο Φώντας Μπαραλιάκος, είναι υπέρ των ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών που έρχονται και στον Νομό Πιερίας. Όπως εξάλλου ήταν και είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές του στην Πιερία, όπου τους δύο εκ των τριών βουλευτών τους έστειλε στο σπίτι τους ο λαός μας και απόμεινε η… Μπέττυ να υποστηρίζει τούς λαθροεισβολείς.

Κατηγόρησε ο κύριος Μπαραλιάκος τον κύριο Βελόπουλο ότι θεωρεί παράνομη την ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» Κατερίνης, και ότι διάβασε ο Βελόπουλος μόνο το πρώτο σκέλος τής απάντησης τού Υπουργείου για την ΜΚΟ, όπου γράφουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένη στα Μητρώα τού Υπουργείου, ενώ παρέλειψε να διαβάσει και την συνέχεια τής απάντησης, που λέει ότι, «… πλην όμως, έχει υποβάλλει…» (11-10 τ.έ.) «σχετικό αίτημα, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης των προϋποθέσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Και επειδή υπάρχει αίτημα ένταξης, δεν μπορεί να θεωρείται παράνομη η ΜΚΟ, υποστήριξε ο κος Μπαραλιάκος!!!

Όσο όμως «ξέχασε» ο Βελόπουλος να διαβάσει αυτό το σημείο τού κειμένου –και κατηγορήθηκε από τον Μπαραλιάκο-, άλλο τόσο «ξέχασε» και ο Μπαραλιάκος να διαβάσει και την παρένθεση στην απάντηση τού υπουργού, όπου γράφει (11-10 τ.έ. [τρέχοντος έτους]), ότι δηλαδή η αίτηση έγινε από την ΜΚΟ στις 11/10/2019, δύο περίπου μήνες πριν, αλλά η ΜΚΟ Κατερίνης δραστηριοποιείται στην Πιερία από το 2016. Άρα παρανόμως λειτουργεί και δίχως να είναι καταχωρημένη στα Μητρώα των ΜΚΟ τού Υπουργείου. Τί απαντάει σ’ αυτό ο κύριος Μπαραλιάκος; Κάτι τέτοιο του έγραψα και ώς σχόλιο στην ανάρτηση του στο YouTube, με το βίντεο του στην Βουλή, όμως ακόμα δεν απάντησε.

Ανάμεσα στις παρακάτω ονομαστικές ΜΚΟ τού ΟΗΕ που δημοσιεύω, βρίσκεται και η ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» (την σημειώνω με κόκκινο χρώμα) η οποία εδρεύει στη Κατερίνη στην οδό Νικομηδείας 38 (εκεί είναι το Σχολικό κτήριο τής Ευαγγελικής Εκκλησίας!!!) και με γραφεία στην οδό Θεσσαλονίκης 82, όπως αναφέρεται στην επίσημη Ιστοσελίδα τής ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ», όπου και έχει μεγάλο μερίδιο από την «πίτα» τού ΟΗΕ αλλά και χρηματοδότηση από την Γερμανική Οργάνωση των Ευαγγελικών «Diakonie Katastrophenhilfe» κ.ά. Έχουμε να κάνουμε πλέον με μια Οργάνωση και όχι Οργανισμό εφόσον εξελίχθηκε σε επιχείρηση η πρώην εθελοντική ομάδα προσφοράς στους «πρόσφυγες».

Εξ’ άλλου, η λέξη «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» σημαίνει «συνυπάρχουμε», και κατά συνέπεια το νόημα είναι ότι επιδιώκουν να συνυπάρξουμε λαθρομετανάστες και Έλληνες, με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Θα το επιτρέψουμε;;;

Ακολουθούν οι ΜΚΟ στην Ελλάδα από τα αρχεία τού ΟΗΕ όπου χρηματοδοτήθηκαν με 272 εκατομμύρια δολάρια, και… συνεχίζουν να τά παίρνουν:

United Nations Document: FACT SHEET > Greece / 1-30 September 2019

Partners 

In September, UNHCR worked through 35 partners: UNICEF, ARSIS, Iliaktida, INTERSOS, NOSTOS, Praksis, Solidarity Now, Catholic Relief Services, the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies, METAdrasi, the Greek Council for Refugees, the Network for Children’s Rights, Doctors of the World, the Association for Regional Development and Mental Health (EPAPSY), Diotima, Faros, KEAN – Cell Of Alternative Youth Activities, International Rescue Committee, International Catholic Migration Commission (ICMC), Hellenic Theatre/Drama & Education Network (TENet), UNOPS, Perichoresis, OMNES, Kyclos and the Local Authorities of Athens, Piraeus, Thessaloniki, Livadia, Herakleion, Trikala, Nea Filadelfia – Nea Chalkidona, Karditsa, Larissa, Tripoli and Tilos.

TOTAL FUNDING (AS OF 14 OCTOBER 2019) USD $271.8 M requested for the Greece Operation

Η εν λέγω ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» κάνει και προσλήψεις προσωπικού με διαγωνισμό, αναζητάει για μίσθωση περισσότερα Βάν 9 θέσεων απ’ όσα έχει, για την μετακίνηση των λαθρομεταναστών όπου τα «δικαιώματα» τους είναι ανώτερα από αυτά των Ελλήνων, διότι για Έλληνες οι διάφορες ΜΚΟ δεν ενδιαφέρονται όπως ενδιαφέρονται και αγωνιούν για λαθρομετανάστες, και αυτό διότι τους προσφέρονται αρκετά χρήματα, και σ’ αυτό στοχεύουν.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Η ΜΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • Επίσκεψη και έλεγχος των οικογενειών με την συνοδεία διερμηνέα για την διασφάλιση ομαλής καθημερινότητας των ωφελούμενων.
  • Επίσκεψη σε επιλεγμένα διαμερίσματα ωφελούμενων και υποστήριξη της ομάδας Προγραμμάτων σχετικά με τεχνικά ζητήματα και δυνητικές επανορθωτικές κινήσεις. Εντοπισμός και επιδιόρθωση βασικών βλαβών και ζημιών.
  • Σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ οργανισμού και ιδιοκτητών για θέματα συντήρησης και επιδιορθώσεων στα διαμερίσματα.
  • Διασφάλιση λειτουργικότητας διαμερισμάτων σχετικά με επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό για την διασφάλιση πως οι ωφελούμενοι ζουν με αξιοπρέπεια, προσωπική ασφάλεια και προστασίας της ιδιωτικότητας τους.
  • Επίλυση προβλημάτων που ενδέχεται να δημιουργηθούν μεταξύ ενοίκων και ιδιοκτητών.
  • Διασφάλιση της συντήρησης, ορθής χρήσης του εξοπλισμού και των συσκευών που ανήκουν στον οργανισμό. Πρακτική εκπαίδευση στους ένοικους, όπου χρειάζεται.

Τέτοιες υπηρεσίες δέν απολαμβάνουν οι δικαιούχοι Έλληνες παρά μόνον ταλαιπωρούνται -ως συνήθως- από την βλακώδη και απαράδεκτη ελληνική γραφειοκρατεία, ενώ η ΜΚΟ τής Ευαγγελικής εκκλησίας Κατερίνης διευκολύνει τούς λαθρομετανάστες και λέει πως περιθάλπει «πρόσφυγες» διότι οι Έλληνες έζησαν την προσφυγιά. Επόμενο όμως είναι ότι καμιά σχέση δεν έχει η Ελληνική προσφυγιά με αυτή των λαθρο-εισβολέων εφόσον δεν είναι όλοι Σύριοι που είχαν κάποτε πόλεμο, ενώ τώρα δεν έχουν, αλλά εξακολουθούν ως φανατικοί Ισλαμιστές να έρχονται στην χώρα μας. ΓΙΑΤΙ;;;

Μαζεύουν στον Νομό μας λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας πέραν των Συρίων, όπως, Πακιστανούς, Ιρανούς, Αφγανούς, Σομαλούς κλπ. Είναι και αυτοί πρόσφυγες λοιπόν;;; Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί προσφέρουν θέση εργασίας διερμηνέα για τις γλώσσες «Arabic, Kurdish and/or Sorani language». Η γλώσσα Sorani είναι μια διάλεκτος ή μια γλώσσα των κουρδικών γλωσσών που μιλιέται στο Ιράκ, κυρίως στο ιρακινό Κουρδιστάν, καθώς και στην επαρχία Κουρδιστάν, και της επαρχίας Δυτικού Αζερμπαϊτζάν του δυτικού Ιράν. Έρχονται λοιπόν και από εκεί… «πρόσφυγες»;;;!!!

Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις μπούρδες και ας βγάλουν τις παρωπίδες για να δούνε την κατάσταση ως έχει, λέγοντας τα πράγματα με τ’ όνομα τους!

Όλες οι ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες (πρόσφυγες τους αποκαλούν για να δικαιολογούν τα «φράγκα» που καρπώνονται) σκοπό τους έχουν την κονόμα και μόνο αυτή. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, πέραν των προδοτών πρακτόρων τών ξένων δυνάμεων που το παίζουν αλληλέγγυοι και βάζουν παράνομα στην χώρα μας στρατιώτες Τούρκους σαν «πρόσφυγες», και Ισλαμιστές δολοφόνους για την κατάλληλη ώρα τής επίθεσης εναντίον μας, όπως πρόσφατα ακούσαμε και από χείλη υπουργού ενώ η κυβέρνηση τώρα άρχισε να βλέπει το πρόβλημα τής λαθρομετανάστευσης ώς Εθνικό πρόβλημα.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και γίνεται προσπάθεια να εκδιωχθούν όλες οι ΜΚΟ για λαθρομετανάστες από την Ελλάδα μας.

Ο καθένας μας λοιπόν ας αγωνίζεται με τον τρόπο του και από τον τόπο του, όπως εν προκειμένω και εγώ στον τόπο μου με τον τρόπο μου για να φύγουν όλοι οι λαθροεισβολείς (εκτός τών προσφύγων πολέμου [εάν υπάρχουν]) και να κλείσουν οι ανθελληνικές ΜΚΟ.

Τέλος, όλες οι Αρχές τής Πιερίας είναι ΥΠΕΡ τής λαθρομετανάστευσης και της λειτουργίας τής εν λόγω ΜΚΟ, εφόσον “μούγκα” όλοι τους δίχως να παίρνουν ανοικτά θέση για τον εποικισμό τού τόπου μας…! Μα όλοι;;;

Θα επανέλθω όταν και εφόσον χρειαστεί…

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο