ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (3 Μαΐου 2019)

Καταγγελία έγινε στην κάμερα μας στις 17 Μαρτίου 2019 για γνωστό επαγγελματία συλλογής σκουπιδιών στην Κατερίνη, όπου τούς κάδους που νοικιάζει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις για να πετούν τά σκουπίδια τους, τούς εναποθέτει στην είσοδο τού χωριού Νεοκαισάρεια και στο τέλος βάζει φωτιά στους κάδους καίγοντας τά σκουπίδια με αποτέλεσμα την περιβαλλοντική μόλυνση με τις αναθυμιάσεις να μπαίνουν στα σπίτια των κατοίκων Νεοκαισάρειας και Σβορώνου Πιερίας.

Κατέγραψα την επώνυμη καταγγελία παίρνοντας παράλληλα και πλάνα ώς απόδειξη, ενώ βίντεο που ήρθε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο καταγράφει τού λόγου το ασφαλές για την καύση των σκουπιδιών.

Την Κυριακή το βράδυ της 28ης Απριλίου, ο εν λόγω επαγγελματίας αφού γέμισε τούς κάδους του με σκουπίδια όπου συλλέγει επί πληρωμή από άλλους επαγγελματίες και ιδιώτες, αντί να τά πάει στις ειδικές χωματερές που θα πρέπει να πληρώσει, προτιμάει να βάζει φωτιά στά σκουπίδια του γλυτώνοντας έτσι το κόστος.

Αυτή όμως η ενέργεια του επιφέρει περιβαλλοντική μόλυνση και είναι παράνομη πράξη.

Καλούνται λοιπόν οι αρμόδιες Αρχές τού τόπου και ο εισαγγελέας να πάρουν θέση ενάντια στον ΓΝΩΣΤΟ επαγγελματία όπου στους κάδους του αναγράφεται η επωνυμία… ΠΕΪΔΗΣ.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο