ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ‘Η ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (24-10-2023).

 

Τελειωμό δεν έχουν οι εγκληματικές ενέργειες από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που δίχως φόβο τολμούν και δηλητηριάζουν την φύση και τον άνθρωπο με τους αεροψεκασμούς που ενεργούν δεκαετίες τώρα.

Τα χημικά που εμπεριέχουν οι αεροψεκασμοί, γνωστοί και αγγλιστί ως Chemtrails (χημικές ουρές), καλό θα είναι να δούνε το φώς της δημοσιότητας με την ανάλογη επεξήγηση για τον σκοπό που μας τους επιβάλλουν.

Υπάρχει άραγε κάποιος δικαστής και εισαγγελέας να διατάξουν έρευνα της εγκληματικής αυτής ενέργειας, αλλά να φτάσει μέχρι το τέλος και να μη δειλιάσει από απειλές και εκφοβισμούς; Ποια κυβέρνηση άραγε θα τολμήσει να εναντιωθεί στους εγκληματίες τρομοκράτες που από σκοπού μας θανατώνουν με αργό θάνατο από τα χημικά που μας ραντίζουν;

Δεν θα αναφερθώ στους γνωστούς ηλίθιους που μας αποκαλούν συνομωσιολόγους πιστεύοντας ότι οι ουρές αυτές στον ουρανό είναι καυσαέρια επιβατικών αεροπλάνων, μπερδεύοντας σκόπιμα ή από άγνοια τα Contrails (καυσαέρια αεροσκαφών) με τά Chemtrails (χημικές ουσίες) που ρίχνουν ναυλωμένα αεροπλάνα. Η διαφορά του ενός και του άλλου είναι ότι, τά μέν πρώτα, τα καυσαέρια, διαλύονται και χάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ τα δεύτερα, τα χημικά, παραμένουν, εξαπλώνονται και σκεπάζουν τον ουρανό ενώ συνήθως ακολουθεί βροχόπτωση την επομένη ή την μεθεπόμενη ημέρα με επακόλουθο οι χημικές ουσίες να πέφτουν με ραντισμό στην γή και στον άνθρωπο όπου εισπνέει τα δηλητήρια. Μια μικρή έρευνα στο YouTube με την λέξη Chemtrails θα λύσει κάποιες απορίες εθελοτυφλούντων.

Εάν όμως όντως εμείς είμαστε Συνομωσιολόγοι, οι γνωστοί ηλίθιοι είναι σίγουρα «Συμπτωσιολόγοι» αποδίδοντας σε σύμπτωση κάθε απόδειξη περί του εναντίου.

Σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στην Πιερία, ο ήλιος και πάλι κρύφτηκε από τις ενέργειες των εγκληματιών και ίσως να κρύφτηκε και από την ντροπή του για τά δίποδα τέρατα που κυκλοφορούν στην φλούδα τα γής.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο