Αγαπάς τον Δήμο Κατερίνης; Απόδειξη…!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (26-08-2023).

 

Κάλεσμα στους δημότες που αγαπούν τον Δήμο Κατερίνης και πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους, γίνεται μέσω της διαδικτυακής Pieria.tv για υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων.

Όλοι μαζί διότι όλοι μπορούμε.

Ευκαιρία δίδεται στους ενεργούς δημότες να καταθέσουν «ταυτότητα» με τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» με επικεφαλής τον γνωστό Πλάτωνα Τασχουνίδη.

Ο Δήμος Κατερίνης πρέπει να απαγκιστρωθεί από το κομματικό κατεστημένο και να παρουσιάσει το νέο, το αληθινό, το άξιο που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τον δημότη και θα εργάζεται γι’ αυτόν.

Ο δημοτικός συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» δεν υπόσχεται, απλά θα ενεργεί για το καλό του Δήμου.

Κάποιοι θα πούνε: «Μπορεί ο νέος συνδυασμός του Πλάτωνα Τασχουνίδη να «σταθεί» μπροστά στα κομματικά ονόματα που υποστηρίζονται και πιθανόν χρηματοδοτούνται από κομματικές πηγές»; Απάντηση: «Ας πάψει πλέον αυτή η απαράδεκτη ηττοπάθεια».

Δεν μετράει τόσο το χρήμα σε μια εκλογική αναμέτρηση, διότι το χρήμα «εξαγοράζει συνειδήσεις» και «αγοράζει ψήφους», αλλά μετράει περισσότερο η δύναμη της ψυχής και η αγάπη για τον τόπο μας ψηφίζοντας «νέο αίμα» για τον δημαρχιακό θώκο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» Πλάτωνα Τασχουνίδη στον τηλεφωνικό αριθμό 693 600 0020 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-Mail) oloiemeis.katerini@gmail.com δηλώνοντας την επιθυμία σας για υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου.

Τέλος Αυγούστου κλείνουν οι… «κάλπες» των υποψηφιοτήτων, γι’ αυτό βιαστείτε.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο