Αλλοδαποί Γέμισαν Περιοχή Της Λάρισας Με Χιλιάδες Δενδρύλλια Κάνναβης. Τέλος Στην Δράση Τους Έβαλε Η Ασφάλεια Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (04-08-2023).

 

Εύκολο χρήμα μυριστήκαν αλλοδαποί στην Λάρισα και επιδόθηκαν στο «σπόρ» των ναρκωτικών.

Θέλοντας να το «παίξουν» αγρότες, αντί για οπωροφόρα δέντρα σκέφτηκαν τα… δενδρύλλια Κάνναβης, αυτά που επιφέρουν εύκολο χρήμα καταστρέφοντας όμως ανθρώπους!!!

Στην δράση τους έβαλε τέλος η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης όπου και εντόπισε την φυτεία στην δύσβατη περιοχή που καλλιεργούσαν, πραγματοποίησε έρευνες, εκρίζωσε και κατάσχεσε τα 2.808 δενδρύλλια κάνναβης σχηματίζοντας δικογραφία εις βάρος των δύο αλλοδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από τον Αστυνομία.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει τά εξής:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εντοπίστηκε σε περιοχή της Λάρισας φυτεία με πάνω από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για καλλιέργεια κάνναβης.

Φυτεία με περισσότερα από 2.800 δενδρύλλια κάνναβης, κατάφεραν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χθες (3 Αυγούστου 2023) το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε ημιορεινή περιοχή της Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και αστυνομικών του Τμήματος της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε δύσβατη και δυσπρόσιτη έκταση, φυτεία αποτελούμενη από συνολικά 2.808 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 120 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί άνδρες καλλιεργούσαν τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κοντά στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν δύο παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος κ.α.).

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

 

Γιώργος Οικονομίδης, Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο