Φωτιά Σε Αγρόκτημα Στην Παραλιακή Οδό Κατερίνης (28.07.2023)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28-07-2023).

 

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα περίπου στις 1.30 μ.μ. φωτιά σε αγρόκτημα της Παραλιακής οδού Κατερίνης, απέναντι ακριβώς από τα φώτα κυκλοφορίας στο τέλος του Βόρειου ανισόπεδου κόμβου.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την συνεργασία της Αστυνομίας διακόπτοντας την κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων από και προς την Παραλία.

Η φωτιά ξεκίνησε στην χαράδρα του παράδρομου προς παραλία κατά πάσα πιθανότητα από αναμμένο τσιγάρο κάποιου ασυνείδητου οδηγού όπου και εξαπλώθηκε με κίνδυνο πυρκαγιάς και στις παρακείμενες κατοικίες εάν η Πυροσβεστική δεν έθετε σε έλεγχο την φωτιά.

Στην βάση του φωτεινού σηματοδότη όπου υπάρχουν τα ηλεκτροφόρα καλώδια, υπήρχε εστία φωτιάς όπου και κατέκαψε μέρος των καλωδίων. Ενημερώθηκε η ΔΕΗ για να διακόψει την παροχή ρεύματος του σηματοδότη δίχως αποτέλεσμα έως την ώρα του ρεπορτάζ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν από κατευθυντήριους δρόμους έως ότου δοθεί και πάλι λίγο μετά τις τρείς το απόγευμα στην κυκλοφορία.

 

Γιώργος Οικονομίδης, Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο