Γιάννης Θεοδωρίδης, Τέως Πρόεδρος Αλωνίων Πιερίας: «Είναι στιγμές στην ζωή μας που νιώθουμε την ανάγκη να πούμε όσα αισθανόμαστε…».

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Έπειτα από εννέα συνεχή χρόνια, από 01/09/14 έως 31/12/23, κλείνει ένας κύκλος ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος πρόεδρος της Τ.Κ Αλωνίων.

Είναι στιγμές στην ζωή μας που νιώθουμε την ανάγκη να πούμε όσα αισθανόμαστε βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Έτσι και τώρα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συγχωριανούς μου παρά του τότε νεαρού της ηλικίας μου, που με τη δική τους ψήφο και εμπιστοσύνη μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να επερωτήσω, να εργαστώ και να προσφέρω όσο μπόρεσα στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών τους.

Επίσης να ευχαριστήσω τους τοπικούς μου συμβούλους, τoυς πρώην Δημάρχους Ευάγγελο Λαγδάρη (Βαγγέλη σε ευχαριστώ για όλα), και κ. Αναστάσιο Μανώλα με τους οποίους αγωνιστήκαμε από κοινού για τον σκοπό αυτό.     

Την Περιφερειακή ενότητα Πιερίας και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου καθώς το κάθε αίτημα μου υλοποιούνταν, δήλωνε πάντα παρούσα. Όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά μου και προσπαθούσαν για το καλύτερο του χωριού μου.

Είναι σίγουρο, ότι, όταν αγαπάς κάτι και δουλεύεις για αυτό θα κάνεις λάθη και παραλείψεις όμως προσωπικά προτίμησα να πορευθώ όλα αυτά τα χρόνια έξω από την λογική των αντιπαραθέσεων καθώς πίστευα και πιστεύω ότι μόνο μέσα από την σύνθεση θέσεων και απόψεων αλλά και την συλλογικότητα μπορείς να οργανώσεις και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα του τόπου σου και των συμπολιτών σου.

Με το ίδιο καθαρό βλέμμα και την ίδια ειλικρίνεια που ξεκίνησα την θητεία μου, έτσι την ολοκλήρωσα, αφού με τιμιότητα ήμουν δίπλα στην κοινωνία και τους πολίτες, έζησα τις αγωνίες τους και χαίρομαι που κατάφερα να αποκτήσω την πραγματική αγάπη και ενθάρρυνση τους, κάτι το οποίο με γεμίζει περισσότερο από όλα.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ στην νέα δημοτική αρχή και το νέο τοπικό συμβούλιο καλή και δημιουργική θητεία και να τους διαβεβαιώσω ότι όταν και όποτε με χρειαστούν  θα έχουν τη βοήθεια μου.

Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η αγάπη για τα κοινά δεν σταματάει και θα συνεχίσω να βοηθώ και να είμαι αρωγός σε κάθε κοινωνικό αγώνα.

Άλλωστε το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.

 

Με εκτίμηση

 

Θεοδωρίδης Ιωάννης

Τ. Πρόεδρος Κ.Σ ΑΛΩΝΙΩΝ

 

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο