ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-12-2023).

 

Δεν πρόκειται να γράψω πολλά καθότι ζούμε στην… δικαιολογία, δηλαδή ζούμε σε μια χώρα «μπανανία» όπου το άσπρο είναι μαύρο και το αντίστροφο!

Εννοείται πως δεν είναι το πρόβλημα αυτή καθ’ αυτή η χώρα αλλά η απαράδεκτη νοοτροπία κάποιων ανεγκέφαλων οδηγών που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στις ορέξεις τους, εν προκειμένω να βρούνε χώρο στάθμευσης, άσχετα το πού θα βρεθεί αυτός, είτε δηλαδή στα δεξιά τους, όπως είναι το λογικό και το νόμιμο, είτε στα… αριστερά τους, δηλαδή στο παράλογο και το παράνομο σε δρόμους διπλής κατεύθυνσης.

Αυτό βλέπουμε και στις φωτογραφίες μου όπου αυτοκίνητα υπάρχουν σταθμευμένα παράνομα, δηλαδή στα αριστερά από την αντίθετη κατεύθυνση των οχημάτων.

Εκεί είδαν άδεια θέση και εκεί χώθηκαν, άσχετα εάν παρεμπόδισαν άλλα οχήματα που ερχόντουσαν αντίθετα από αυτούς.

Να ήταν όμως μόνο ένα; Σειρά οχημάτων υπάρχουν παράνομα το ένα πίσω από το άλλο.

Επί της οδού Κασσάνδρου (κεντρικός δρόμος διπλής κατεύθυνσης) ούτε ένα ούτε δύο αλλά πέντε στον αριθμό βλέπουμε σε παράνομη στάθμευση και το ένα πίσω από το άλλο. Σε ένα μόνο σημείο δηλαδή. Εάν γύριζα την πόλη όλη σίγουρα θα γέμιζε ο σκληρός δίσκος της κάμεράς μου.

Η Δημοτική αστυνομία πού… πίνει τον καφέ της;;;

Αδίκως λοιπόν πασχίζουμε εμείς οι νόμιμοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες να βρούμε πάρκινγκ σε μια πόλη δίχως επαρκείς χώρους στάθμευσης, άλλωστε Κατερίνη είναι αυτή, ας μη ζητάμε το ακατόρθωτο με τέτοιους δημάρχους που πέρασαν όλα αυτά τά χρόνια…!

Να μιλήσω και για χώρους στάθμευσης που κατακλύζονται από διάφορα ποδήλατα, ζαρντινιέρες, καφάσια, κάδους απορριμμάτων, καρέκλες και ότι άλλο σκαρφίζεται ο νούς κάποιων καταστηματαρχών για να κρατούν ανοικτό χώρο μπροστά από τά καταστήματά τους δίχως να το δικαιούνται; Θα μιλήσω σε άλλο ρεπορτάζ.

Αλήθεια, και πάλι ερωτώ, η Δημοτική αστυνομία πού… πίνει τον καφέ της;;;

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο