ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης 

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος) 

www.Pieria.tv (14 Μαΐου 2019)

 

Αλήθεια, πώς γίνεται μέσα στις δικαστικές αίθουσες να δικάζουν ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και μάλιστα θανάσιμου τραυματισμού σε κάποιες περιπτώσεις;

Ποιοι είναι αυτοί που αδιαφορούν για την ασφάλεια των πολιτών και ποιός θα του δικάσει αυτούς;

Στα μέσα τού Φεβρουαρίου 2019 δημοσίευσα την άθλια και απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, με σπασμένα μάρμαρα στα σκαλοπάτια που τά πατούν πόδια πολιτών και κινδυνεύουν να πέσουν και να τραυματιστούν (δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Ο λογικός άνθρωπος θα περίμενε να διορθωθεί η απαράδεκτη και επικίνδυνη αυτή κατάσταση. Αντ’ αυτού όμως, η κατάσταση χειροτέρεψε συν τω χρόνω και ο κίνδυνος αυξήθηκε για τους πολίτες που εισέρχονται στο Μέγαρο.

Τα μάρμαρα τού πλατύσκαλου είναι σπασμένα και κοφτερά και σε αποκρουστική κατάσταση για μια Ευρωπαϊκή χώρα που θέλει να καυχάται ότι υπάρχει Δικαιοσύνη, αλλά η Δικαιοσύνη της Ελλάδος και περισσότερο τής Κατερίνης είναι(;) μόνο μέσα στις αίθουσες ενώ Δικαιοσύνη εκτός αιθούσης δεν υφίσταται, εάν υποθέσουμε ότι είναι δίκαιο να παρέχεται σωματική ασφάλεια στους πολίτες που αναγκάζονται να περάσουν την πόρτα αυτή τού Δικαστικού Μεγάρου.

ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εάν ψάξω Δικαστικά Μέγαρα τής Ουγκάντας και άλλων υποανάπτυκτων χωρών, σίγουρα αυτό το χάλι τής “πολιτισμένης” Κατερίνης δεν θα το δούμε.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ

Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι το πότε θα ιδρώσει το αυτί των ανευθυνο-υπεύθυνων να φερθούν έστω και τώρα… πολιτισμένα.

Αλήθεια, υπάρχει Νόμος που να καταδικάζει τέτοιου είδους παγίδες σε Δημόσια Κτήρια και μάλιστα σε κτήρια τής Δικαιοσύνης;

Χμμμ! Τί ψάχνω τώρα…

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο