Η Τρομοκρατία σας Δεν Θα Περάσει Κύριε Μητσοτάκη, Όσα Πρόστιμα Και Να Μας Επιβάλετε!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28-09-2023).

 

Τελείως αντισυνταγματικά, ή αν προτιμάτε δικτατορικά, μου επέβαλαν (όπως και σε χιλιάδες άλλους πολίτες άνω των 60 ετών) αυτά τά πολιτικά ανδρείκελα, το -κατ’ εμέ- παράνομο πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως για τον μη εμβολιασμό μου κατά της δήθεν πανδημίας Κόβιντ, και ενώ ενοχοποιείται το εμβόλιο τούτο για τεράστιες παρενέργειες, όπου και κάνουν λόγο και για θανάτους, νέων ανθρώπων επί τω πλείστον, αυτά τα ανδρείκελα επιμένουν να εισπράξουν το παράνομο πρόστιμο. Δεν θα σας κάνω την χάρη κύριοι και όσο επιμένετε με ωθείτε να φτάσω έως και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να δικαιωθώ.

Είστε η ΝΤΡΟΠΗ της Ελλάδος κύριε Μητσοτάκη με τις αχαρακτήριστες ενέργειες σας που θυμίζουν εγκληματικά καθεστώτα, όχι πως δεν υπάρχει τέτοιο καθεστώς και στην δύσμοιρη Ελλάδα την οποίαν και διοικείτε με την αμφίβολη επανεκλογή σας.

Καλείστε λοιπόν να διαγράψετε όλα αυτά τα παράνομα και παράλογα πρόστιμα που μα επιβάλατε δικτατορικά, δηλαδή με το γνωστό «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν», και να επιστρέψετε όσα πρόστιμα πληρώθηκαν από φόβο και κατατρομοκράτηση των ηλικιωμένων.

 

Το μήνυμα της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) που μου ξανάστειλε:

ΑΑΔΕ: Υπενθύμιση για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Αποδέκτης: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓ ….

 

Αγαπητέ/ή κύριε/α

Δεδομένου ότι την 25/09/2023 διαπιστώθηκε εκκρεμότητα ανεξόφλητης ληξιπρόθεσμης οφειλής σας, υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα στην τακτοποίησή της.

Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το είδος και το ποσό της οφειλής σας καθώς και για τον κωδικό πληρωμής (ταυτότητα οφειλής), με τον οποίο θα την εξοφλήσετε στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr), στη διαδρομή «Ο Λογαριασμός μου (Οφειλές, Πληρωμές & Επιστροφές)/Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμή».

Σε περίπτωση που έχετε ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές σας, παρακαλούμε να μη λάβετε υπόψη το παρόν μήνυμα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) της ΑΑΔΕ, στο τηλέφωνο 213 162 1000 . Ώρες λειτουργίας:
Εργάσιμες ημέρες 07:30 – 17:00

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη συνεργασία σας

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

**************************************

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο