Καημό το έχουμε να δούμε επιτέλους μια δουλειά ολοκληρωμένη από τις υπηρεσίες του τόπου μας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-08-2023).

 

Ποιο σκεπτικό και ποια συνήθεια περιβάλλει τους «φωστήρες» που θέλουν να μας δείξουν ότι εργάζονται, δεν μου είναι κατανοητό, έως τώρα τουλάχιστον.

Σ’ αυτό που θέλω να εστιάσω, είναι τα μηχανήματα που βγήκαν «παγανιά» για να βρούνε και να κόψουν αγριόχορτα εκατέρωθεν του δρόμου (Παράδρομος Α/Δ ΠΑΘΕ) της Κατερίνης από τον Αποχιονιστικό Σταθμό που οδηγεί στην Εθνική οδό εφόσον εδώ και δύο χρόνια η είσοδος για Κατερίνη από τον ΠΑΘΕ είναι κλειστή από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» δίχως να ιδρώνει κανενός το αυτί για την οικονομική ζημιά που υφίσταται η πόλη μας από τον τουρισμό.

Γι’ αυτόν τον παράδρομο μιλάμε.

Ομολογώ πως δεν γνωρίζω ποιοι είναι αρμόδιοι του καθαρισμού αυτού. Ο Δήμος Κατερίνης; Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας; Μήπως η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μιας και εθεάθη εκεί και όχημα της εν λόγω εταιρίας για να επιβλέπει το… «έργο»;

 

Όποια υπηρεσία όμως και να ευθύνεται για το… χάλι, δεν μπορεί να πάρει τά εύσημα της κολακείας, παρά μόνο της…#$#@!^!!!

Τέτοια δουλειά τσαπατσουλιάς (θυμάστε την λέξη αυτή;) δεν την περιμέναμε.

Παρά του ότι εντεύθεν κακείθεν του δρόμου υπήρχαν μηχανήματα κοπής χόρτων, δεν κατάφεραν να παραδώσουν δουλειά της προκοπής για την ασφάλεια των οδηγών σε τούτο τον στενό και διπλής κατεύθυνσης δρόμο.

Μισοκομμένα χόρτα, παρατημένα ανοίγματα, άνιση κοπή, και ότι άλλο βάλλει ο νούς μας θα δούμε στην διαδρομή μας όσων περνάμε από εκεί.

Το φωτορεπορτάζ μου όμως, «μιλάει» από μόνο του και κατά συνέπεια το αφήνω να συνεχίσει την πληροφόρηση σας. Αλλά και την προσοχή σας στην διέλευση, εφόσον σε κάποια σημεία δύσκολα χωρούν να περάσουν δύο αυτοκίνητα αντίθετης κατεύθυνσης διότι τα αγριόχορτα και οι βατσινιές συνεχίζουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο και παρουσία.

Και να σκεφτεί κανείς ότι, δύο χρόνια και κάτι, είναι ο μόνος παράδρομος που οδηγεί στην Εθνική οδό.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο