ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μπορεί Κάποιος Να Απεχθάνεται Αυτή Την Πόλη;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-05-2024).

 

Παράγινε το κακό με την πόλη της Κατερίνης για το κυκλοφοριακό της. Σπανίως πλέον, και αν σταθείς τυχερός, μπορεί να βρεις χώρο στάθμευσης στους δρόμους της.

Ενδεικτικό το σημερινό μου βίντεο (10/05/2024) όπου γύρισα σχεδόν την πόλη δίχως να βρώ ούτε μια θέση στάθμευσης παρά μόνο στο τέλος που αγανακτισμένος θέλησα να επιστρέψω.

Ευτράπελο που κατέγραψε η κάμερα μου, και δέν είναι το μόνο στην πόλη μας, είναι κάποιος κύριος που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, στάθμευσε στην μέση το όχημά του και πήγε για… καφέ. Κόρναρα και νοχελικά βγήκε να πάρει τό όχημα του για να περάσω!!!

Πέραν τούτου, η Δημοτική Αστυνομία και η Τροχαία πώς εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους, εφόσον φανερά είναι τά τερτίπια κάποιων καταστηματαρχών βάζοντας διάφορα εμπόδια στον δρόμο για να κρατούν τον χώρο στάθμευσης δίχως φυσικά να έχουν όχημα ούτε να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

Αν και υπάρχει Νόμος για βαριά πρόστιμα σε τέτοιου είδους ενέργειες καταστηματαρχών, μήπως οι αρμόδιες αρχές αρκούνται να «κουρνιάζουν» στο κέντρο της πόλης με το καφεδάκι τους αδιαφορώντας για τον έλεγχο των δρόμων;

Ας υπάρχει και αυτό το βίντεο δημοσιευμένο μήπως και αφυπνιστούν κάποιοι «αιώνια κοιμώμενοι».

Μόνο αγανάκτηση προκαλεί αυτή η πόλη στους οδηγούς κύριοι του Δήμου και της Τροχαίας. Μόνο για εισπράξεις μάλλον είστε και όχι για υπηρεσία στην οποίαν σας έταξαν οι πολίτες.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2024

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο