ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Πλάκα Περιττού Τσιμέντου Εμποδίζει Χώρο Στάθμευσης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (30-01-2024).

 

Μήπως εάν ασχολείτο ο Δήμος Κατερίνης περισσότερο με την φροντίδα του οδικού δικτύου της πόλης θα ήταν καλύτερα για τους οδηγούς;

Η Κατερίνη, ίσως η χειρότερη πόλη της Ελλάδος στο θέμα της στάθμευσης, υποχρεούται να φροντίζει για την διευκόλυνση των οδηγών με θέσεις πάρκινγκ. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπουμε αυτό.

Πέραν της ελλείψεως τοιούτων χώρων, έχουμε και αρκετά ευτράπελα, όπως κάποιους καταστηματάρχες που εναποθέτουν στον δρόμο και μπροστά από τα καταστήματα τους διάφορα εμπόδια, όπως καφάσια, ποδήλατα, καρέκλες και ότι άλλο σκαρφιστεί το μυαλουδάκι τους να εμποδίσουν τους οδηγούς από το να σταθμεύσουν στον δρόμο μπροστά της εισόδου τους, δίχως να ιδρώνει το αυτί της Δημοτικής Αστυνομίας όπου βάσει νόμου υποχρεούνται να ελέγχει και να επιβάλλει την τάξη.

Εκτός αυτού, και για να φτάσω στο επίμαχο θέμα μου, επί της οδού Κασσάνδρου θα μπορούσε να δοθεί άλλη μια θέση στάθμευσης εάν ο Δήμος απομακρύνει μια περιττή πλάκα τσιμέντου που εμποδίσει την στάθμευση και γνωρίζει καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται.

Να το δούμε και αυτό λοιπόν με την νέα διοίκηση μετά από τόσα χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας του Δήμου.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2024

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο