ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-10-2023).

 

Χιλιάδες δημότες γέμισαν την πλατεία Ελευθερίας για την κεντρική ομιλία το δημάρχου –και υποψήφιου δημάρχου- Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, όπου μαζί του, ως κεντρικό πρόσωπο, τον στήριξαν, εκτός από βουλευτές άλλων Νομών, και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης καθώς και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος όπου και προλόγισαν τον Κώστα Κουκοδήμο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Εκκίνηση» αναφέρθηκε στα 4 χρόνια σκληρής δουλειάς στον Δήμο, λέγοντας μεταξύ άλλων «πετύχαμε το μεγαλύτερο στοίχημα από όλα που ήταν να βγάλουμε το Δήμο από την οικονομική ασφυξία και να φέρουμε επιτέλους  τα οικονομικά του δήμου μας σε ισορροπία».

Μετά την ομιλία του ο κύριος Κουκοδήμος παρουσίασε και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του τονίζοντας ότι αποφάσισε να μην απαντήσει στην λάσπη και τις ύβρεις που δέχτηκε ο συνδυασμός του τους τελευταίος μήνες παρά μόνον η απάντηση του είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια κατά των συκοφαντικών επιθέσεων που δέχτηκε.

Παρά την επιτυχημένη συγκέντρωση υπήρξε και ένα αρνητικό κλίμα με την νεολαία και τους ανήλικους όπου σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ομιλίας κάλυπταν –με καθοδήγηση αρχηγού- τον ήχο των ομιλούντων με τις «ντουντούκες» ενώ η οσμή των χημικών που εμπεριέχουν αυτά τα αντικείμενα ήταν ανυπόφορη.

Σύνηθες φαινόμενο σε προεκλογικές συναντήσεις ενώ με ησυχία και προσοχή θα μπορούσε καλύτερα να καταλάβει ο ψηφοφόρος τις θέσεις και τις υποσχέσεις κάθε υποψηφίου.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο