Κλειστή Από Βατσινιές Η Διάβαση Πεζών Στην Αερογέφυρα Περίστασης Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (22-07-2023).

 

«Απαγορεύεται η είσοδος εις τους μη έχοντας εργασίαν» θα μπορούσε να πεί χαριτολογώντας ο Δήμος Κατερίνης στους διερχόμενους πεζούς της αερογέφυρας στην Περίσταση Κατερίνης.

Φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας Θεοχάρη Παπαδόπουλου.

Οι θάμνοι και οι βατσινιές έκλεισαν τους διαδρόμους εκατέρωθεν της γέφυρας δίχως να μπορούν οι πεζοί να την χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια και αναγκάζονται να περνούν μέσα από την γέφυρα με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα διερχόμενα οχήματα.

Η αδιαφορία του Δήμου είναι εμφανής διότι το φαινόμενο τούτο δεν είναι τωρινό αλλά ποτέ ίσως δεν μπήκε συνεργείο του Δήμου εκεί να καθαρίσει τους διαδρόμους από βατσινιές και αγριόχορτα.

Αρκείται ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος να καυχιέται για τις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων που κάνει 2 μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές αλλά ο Δήμος δεν αποτελείται μόνο από δρόμους αλλά και άλλες επιτακτικές ανάγκες υπάρχουν στον ορίζοντα.

Ας γίνει και αυτό το ρεπορτάζ αιτία αποκατάστασης του προβλήματος όπως γίνονται όλα τά άλλα και ευαισθητοποιείται ο Δήμος να πράξει το καθήκον και τις υποχρεώσεις του.

Υπομονή φίλοι πεζοί, θα λυθεί και αυτός ο… γρίφος, εκλογές πλησιάζουν άλλωστε και κανείς δεν θέλει να λογιστεί σαν… «καμένο χαρτί».

 

Γιώργος Οικονομίδης, Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο