Μια Τρύπα Μα Τί Τρύπα; Τα «Καλά» Του Δήμου Κατερίνης!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-09-2023).

 

Ναι, ασφαλτοστρώνει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος κάποιους δρόμους με άσφαλτο πάχους… «τσιγαρόχαρτου», και αυτό για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αφελών (όπως μάλλον μας θεωρεί) ψηφοφόρων!

Πώς να το ερμηνεύσει κάποιος αυτό το «πάθος» του Κουκοδήμου να δείξει «έργα» λίγο πρίν τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ πόσο κόστισε όλο αυτό, ποιοι εργολάβοι πήραν την δουλειά και πόσα δανείστηκε ο «Κούκος» για να πληρώνουν μέχρι και τά νεογέννητα του Δήμου;

Πέραν τούτου όμως, λησμονεί ο δήμαρχος ότι δρόμοι γεμάτοι τρύπες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν εφόσον μάλλον επιλεκτικά ασφαλτοστρώνει του δρόμους, εκεί δηλαδή που φαίνονται και κυκλοφορούνται περισσότερο.

Ένας δρόμος όμως ευρείας κυκλοφορίας που οδηγεί και στην έξοδο της πόλης είναι η οδός Θεσσαλονίκης.

Εκεί κάπου στο τέρμα σχεδόν προς την έξοδο, χρόνια δεσπόζει η περιβόητη τρύπα που θέτει σε κίνδυνο ζημιών τα οχήματα και περισσότερο τά δίκυκλα με πιθανή πρόκληση εκτροπής και ανατροπής με συνέπεια και θανάσιμους τραυματισμούς των οδηγών από διερχόμενα οχήματα.

Θα μου πείτε, για μια τρύπα κάνουμε έτσι; Να ήταν όμως η μόνη δεν θα έδινα τέτοια έμφαση, δυστυχώς όμως δεν είναι.

Επί Κουκοδήμου κοντεύει η Κατερίνη μας να ονομαστεί η «τρύπια πόλη»!

‘Αντε βρε Κώστα, ασφαλτόστρωσε και τον δρόμο εκείνο, εκλογές άλλωστε έχουμε και εσύ ξέρεις από… «ρουσφέτια». Κάνε το τώρα και να είσαι βέβαιος ότι, με το «τσιγαρόχαρτο» που ασφαλτοστρώνεις πάλι η πόλη μας θα παραμείνει η «τρύπια πόλη». Δεν θα είσαι όμως στην καρέκλα για να ασφαλτοστρώσεις και πάλι σε… 4 χρόνια!

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο