ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (30-09-2023).

 

Για δεύτερη χρονιά, το Νέο Χριστιανικό Σπίτι Ηλικιωμένων «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», βρίσκεται στο κέντρο της Κατερίνης την παραμονή της παγκόσμιας ημέρας των ηλικιωμένων, που είναι η 1η Οκτωβρίου.

Γίνεται μια εκτενή ενημέρωση του κόσμου για τα δικαιώματα των ηλικιωμένων αλλά και για την ανάγκη τα μικρά παιδιά να συναναστραφούν με τον παππού και την γιαγιά τους παίρνοντας το μήνυμα ότι και η Τρίτη ηλικία έχει το δικαίωμα στην ζωή, στην χαρά και στην αγάπη.

Η κοινωνική λειτουργός Ματίνα Πατσή της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» μας εξηγεί τον λόγο της παρουσίας τους στην κεντρική πλατεία.

Το Χριστιανικό Σπίτι «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο 1000τ.μ. κτισμένο μέσα σε κήπο 6 στρεμμάτων στο πάρκο της περιοχής Ευαγγελικά της Κατερίνης.

Από το έτος 2004 το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει την φροντίδα στα άτομα της τρίτης ηλικίας εφαρμόζοντας τα νεότερα νοσηλευτικά και ιατρικά πρωτόκολλα στην περιποίηση τους.

Η 1η Οκτωβρίου κάθε έτους σηματοδοτεί την ενημέρωση για τα δικαιώματα της τρίτης ηλικίας αποδίδοντας τους τον σεβασμό και την αγάπη μας.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο