«Πράσινη Ανάπτυξη» Και Στην Οδό Αναπαύσεως! Ντροπή Στην Αντιδημαρχία Πρασίνου Του Δήμου Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (29-07-2023).

 

Δεν υπάρχουν λόγια χαρακτηρισμού για τον πεζόδρομο της οδού Αναπαύσεως πλευρικά του Κοιμητηρίου, όπου ο αντιδήμαρχος πρασίνου του Δήμου Κατερίνης απαξιεί να εκτελέσει το καθήκον του για το οποίο και πληρώνεται από τους δημότες.

Χαριτολογώντας αποκαλώ το φαινόμενο τούτο ως «Πράσινη Ανάπτυξη» αλλά επειδή δεν είναι ώρα για χαριτολογίες καυτηριάζω μαζί με χιλιάδες άλλους δημότες την απαξίωση του Δήμου Κατερίνης να καθαρίσει από τους θάμνους και τά αγριόχορτα το πεζοδρόμιο της οδού Αναπαύσεως και να τον παραδώσει προς χρήση στους πεζούς.

Αυτό το φαινόμενο είναι αποκρουστικό και επικίνδυνο. Επικίνδυνο τόσο για πρόκληση πυρκαγιάς όσο και για «φιλοξενία» τρωκτικών και ερπετών, όπως φίδια κλπ. που μπορούν να αποβούν μοιραία για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος αρέσκεται στην προεκλογική του «προπαγάνδα» με τις ασφαλτοστρώσεις δρόμων, όπου «τυχαία» συνέπεσαν οι εργασίες λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές!!!

Λόγω των εκλογών λοιπόν ας μεριμνήσει ο κύριος δήμαρχος δίδοντας εντολή στον αντιδήμαρχο του για το πράσινο να καθαρίσει τον εν λόγω πεζόδρομο. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αγανακτούν και μου δήλωσαν ότι ποτέ δεν είδαν συνεργείο του Δήμου να ασχοληθεί με την περιοχή τους για τον καθαρισμό των ξερόθαμνων και του πρασίνου.

Θα «ιδρώσει το αυτί» των υπευθύνων ή μήπως από «γινάτι» που βλέπει το φώς της δημοσιότητας το ευτράπελο τούτο θα συνεχίσουν να απαξιούν το καθήκον και την υποχρέωση τους;

 

Γιώργος Οικονομίδης, Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο