Ο Αλέξης Τσίπρας Στην Κατερίνη (06.06.2023).

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-06-2023).

Με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στην Κατερίνη στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα για τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές στις 25 Ιουνίου 2023, στελέχη του κόμματος και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και περαστικοί, μαζεύτηκαν στα προσωρινά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου… του ΜΑΚΕΔΟΝΑ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ως προηγούμενη κυβέρνηση χάρισε, ενώ για άλλους ξεπούλησε, το όνομα της Μακεδονίας ως Βόρεια Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και για τον λόγο αυτόν τιμωρήθηκε από τον Ελληνικό λαό χάνοντας τις εκλογές και την διακυβέρνηση της χώρας. Τώρα ζητάει και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας την εμπιστοσύνη του λαού να ξανακυβερνήσει.

Παρά την αφόρητη ζέστη του Ιουνίου όπου ο κόσμος περίμενε τον κύριο Τσίπρα στις 12 το μεσημέρι όπως η ανακοίνωση υποσχόταν, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην Κατερίνη αργοπορημένος και αντί να κατευθυνθεί στην εξέδρα που ήταν στημένη με τον κόσμο να περιμένει, αυτός επισκεπτόταν τα παρακείμενα καταστήματα χαιρετώντας τον κόσμο.

Περίπου πριν από τις 1μ.μ. ανέβηκε στην εξέδρα να μιλήσει στον λαό.

Μίλησε για την επόμενη μέρα των εκλογών αναφερόμενος στην ακρίβεια και γιατί ο κύριος Μητσοτάκης δεν μειώνει τους φόρους, λέγοντας ότι όταν διπλασιάζονται οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ διπλασιάζονται και οι φόροι που παίρνει η κυβέρνηση, γι’ αυτό δεν μειώνει τις τιμές ο Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κύριος Τσίπρας στα προβλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ ανέφερε και την περίπτωση γυναίκας στο νησί της Κώ όπου ελλείψει προσωπικού στα οχήματα του ΕΚΑΒ, μεταφερόταν η γυναίκα στο νοσοκομείο με αγροτικό αυτοκίνητο και δυστυχώς ξεψύχησε στην καρότσα του αυτοκινήτου.

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για εξαπάτηση από τον πρώην σύμβουλο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη Άκη Σκέρτσου, όπου υποστήριζε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κοστολογημένο, και περιέφερε ένα παλιόχαρτο, όπως το χαρακτήρισε ο κύριος Τσίπρας, που ήταν δήθεν επίσημο χαρτί του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, ενώ αυτό το πλαστό χαρτί το έγραψε ο Άκης Σκέρτσος μόνος του στον υπολογιστή του.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κύριος Τσίπρας συνέχισε τις επισκέψεις στα παρακείμενα καταστήματα όπου και συνομίλησε με τον λαό της Κατερίνης που βρέθηκαν κοντά του.

 

Γιώργος Οικονομίδης

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο