Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 10.06.2023, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (10-06-2023).

 

 

Η κεντρική πλατεία της Κατερίνης γέμισε κόσμο.

Παντού αστυνομικές δυνάμεις.

Οχήματα με δορυφορικές κεραίες τηλεοπτικής μετάδοσης.

Συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων με όχημα της ΕΡΤ πληρωμένο από τους φορολογούμενους πολίτες.

Τα μεγάφωνα καλούν τους θαμώνες των παρακείμενων καφετεριών να σηκωθούν και να πάνε στην πλατεία, για να φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος που θα υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κύριος Μητσοτάκης καθώς φαίνεται κάνει τον προεκλογικό του αγώνα με χρήματα φορολογουμένων απασχολώντας μεγάλη τηλεοπτική μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ, κάτι που δεν είδαμε στους κυρίους Τσίπρα και Ανδρουλάκη που προηγήθηκαν του Μητσοτάκη.

Στην μέση της πλατείας στημένη η εξέδρα όπου θα ανέβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γύρω ο κόσμος που τον περιμένει.

Νεολαία της ΟΝΝΕΔ στις πρώτες θέσεις και απέναντι στην κεντρική κάμερα της ΕΡΤ διότι έλαβαν εντολή από το αρχηγείο να βρίσκονται εκεί φωνάζοντας συνθήματα και να φαίνονται στην κάμερα ότι οι νέοι προτιμούν Μητσοτάκη, έτσι τουλάχιστον έλεγαν μεταξύ τους.

Με λίγα μόνο λεπτά καθυστέρησης, σε αντίθεση με τους Τσίπρα και Ανδρουλάκη που άργησαν σχεδόν 45 λεπτά να έρθουν, ο κύριος Μητσοτάκης ήταν ακριβής στο ραντεβού του.

Γεμάτη «μπράβους» η πλατεία και τα πέριξ για να φυλάνε τον Μητσοτάκη, άνοιγαν δρόμο ανάμεσα στο πλήθος να περάσει ο πρόεδρος και να ανέβει στην εξέδρα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λέγοντας ότι η Μακεδονία έγινε γαλάζια, ξεχνώντας μάλλον ότι στην Βουλή ώς αντιπολίτευση έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα ότι “εγώ δέν θα πώ ποτέ καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στην χώρα” ενώ αργότερα ώς πρωθυπουργός καλωσόρισε τον “Μακεδόνα” πρωθυπουργό στην χώρα. (Περιλαμβάνω και το σχετικό βίντεο για του λόγου το ασφαλές)!!!

Δείτε την ομιλία του στο παραπάνω βίντεο, όσο τουλάχιστον ακούγεται με τις κραυγές και τις ντουντούκες που κάλυπταν τον λόγο του.

 

Γιώργος Οικονομίδης

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο