Πού Πήγαν Τα Παγκάκια Από Το Πάρκο Κατερίνης;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (05-07-2023).

 

Εξαφανίστηκαν τά παγκάκια από το Πάρκο Κατερίνης στο σημείο του σιντριβανιού όπου κάθονταν επί τω πλείστον ηλικιωμένοι που απολάμβαναν την παρέα μεταξύ τους.

Φωτο αρχείου, όταν απολάμβαναν τα παγκάκια και την παρέα οι ηλικιωμένοι φίλοι μας.

Δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται για την υγεία των γερόντων και αποφάσισε να μην τους αφήνει να κάθονται συνεχώς αλλά να επιδίδονται και στο περπάτημα για το καλό της σωματικής τους υγείας! Τι όμως μπορεί να συμβαίνει;

Θα πει κάποιος ότι μεταφέρθηκαν τά παγκάκια για τις ανάγκες του φεστιβάλ όπου στο σημείο τοποθετήθηκαν περίπτερα-κιόσκια για το street food και θα επανατοποθετηθούν.

Το φεστιβάλ όμως τελείωσε στις 21 Μαΐου και έκτοτε οι ηλικιωμένοι μας -και όχι μόνο- στερούνται τά απαραίτητα παγκάκια από την αδιαφορία του Δήμου Κατερίνης. Το καλοκαίρι είναι γεγονός και οι επισκέψεις στο Πάρκο αυξημένες. Πού θα καθίσουν οι επισκέπτες για να ξαποστάσουν τελικά;

Πέραν τούτου, όπως επισήμανα και σε άλλα ρεπορτάζ μου, το περιβόητο πανό του φεστιβάλ ακόμα παραμένει αναρτημένο δίχως να ενδιαφερθεί κάποιος να το κατεβάσει, εκτός εάν το αφήνουν για την… επόμενη χρονιά.

(Κουκο)Δήμος Κατερίνης είναι αυτός, τι να κάνουμε…!

 

Γιώργος Οικονομίδης, Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο