Συνελήφθησαν -σε ξεχωριστές περιπτώσεις- δύο άτομα στην Πιερία για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Συνελήφθησαν προχθές (24 Μαρτίου 2024) το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο αλλοδαποί άνδρες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 2 αλλοδαπούς άνδρες και 2 αλλοδαπές γυναίκες, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα κατασχέθηκε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 915 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, εντοπίστηκε όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας, και διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 2 αλλοδαπούς άνδρες και 2 αλλοδαπές γυναίκες, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα κατασχέθηκε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

 

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο