Θεατρική Κωμωδία «ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ» Στο Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (30-08-2023).

 

Ευχάριστη νότα η προσέλευση του κόσμου στην θεατρική παράσταση «Βότκα Μολότοφ», όπου με υπομονή περίμεναν στην σειρά τους να ανοίξουν οι πύλες του ανοικτού θεάτρου στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης.

Με το έργο «Βότκα Μολότοφ», βασισμένο στα διηγήματα του Τσέχωφ σε διασκευή του Νήλ Σάιμον και ανεβασμένο από την Ελένη Ράντου, η παραγωγή και οι συντελεστές, στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας, έδωσαν την προγραμματισμένη παράσταση στην Κατερίνη στις 29 Αυγούστου στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο του πάρκου της πόλης όπου και καταχειροκροτήθηκαν οι εξαίσιοι ηθοποιοί για τις ερμηνείες τους.

Το έργο σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη είναι μια παραγωγή της εταιρίας «Μέθεξις» του Χρήστου Τριπόδη όπου και τον ευχαριστούμε για την ευγενική άδεια που παραχώρησε στην διαδικτυακή Pieria.tv να πάρουμε αποκλειστικά πλάνα του έργου για τις ανάγκες αυτής της παρουσίασης.

Σε αυτή την εκρηκτική κωμωδία παίζουν οι ηθοποιοί:

Κατερίνα Γερονικολού,

Βίβιαν Κοντομάρη,

Πάνος Σταθακόπουλος,

Γιούλη Τσαγκαράκη,

Χάρης Χιώτης

Ιωάννης Απέργης,

Παναγιώτα Βιτετζάκη.

Επί σκηνής, βλέπουμε και τον ίδιο τον Άντον Τσέχωφ, μέσα από την ερμηνεία του Τάσου Χαλκιά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Άντον Τσέχωφ σκιαγραφεί χαρακτήρες τόσο από τα αστικά κέντρα, όσο και από την επαρχία της προεπαναστατικής Ρωσίας, μεγεθύνοντας με γλαφυρό τρόπο, αλλά πάντα με συμπάθεια, τις συνήθειες, τις εμμονές τους, τους φόβους τους, την προσήλωσή τους στα μικροσυμφέροντά τους, την αφέλειά τους, αλλά και την πονηριά τους. Επί σκηνής, παρελαύνουν χαρακτηριστικοί τύποι της εποχής και της κοινωνίας του: από δασκάλες και νταντάδες, μέχρι παπάδες και οδοντίατροι. Όλοι οι ήρωες παραδίδονται, πανανθρώπινοι και παντοτινοί, στην κρίση όλων μας για το «χθες», το «σήμερα» και το «αύριο».

Οι Τσεχοφικοί ήρωες, με όλα τους τα κουσούρια, τα λάθη, τους καημούς και τους πόθους τους, θα μοιραστούν μαζί μας το δάκρυ τους, το μελαγχολικό χαμόγελό τους και το λυτρωτικό γέλιο τους.

Την εκρηκτική αυτή παράσταση μπορείτε να την απολαύσετε εξ ολοκλήρου σε κάθε πόλη που θα περιοδεύσει ο θίασος συνιστώντας σας να μην την χάσετε. Αξίζουν οι δύο περίπου ώρες γέλιου και απόδρασης από την καθημερινότητα μας.

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο