ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ: ΕΥΡΗΜΑΤΑ -ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ- ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Titanic: The Artefact Exhibition

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-01-2024).

 

Μία από τις πιο διάσημες τραγωδίες στη σύγχρονη ιστορία, η ιστορία του Τιτανικού και το μοιραίο παρθενικό του ταξίδι συνεχίζει να ενθουσιάζει, να εκπαιδεύει και να ραγίζει καρδιές περισσότερα από 110 χρόνια από τότε που βυθίστηκε στον πυθμένα του ωκεανού.

Οι επισκέπτες αρχίζουν ένα ταξίδι για να εξερευνήσουν τις δυνατές ιστορίες εκείνων που ταξίδεψαν και εργάστηκαν στο θρυλικό πλοίο.

Αυτή είναι η μόνη έκθεση στην Αυστραλία που περιλαμβάνει περισσότερα από 200 πραγματικά αντικείμενα, που ανακτήθηκαν απευθείας από το σημείο του ναυαγίου Τιτανικός.

Η έκθεση τεχνουργημάτων επικεντρώνεται στις συναρπαστικές ανθρώπινες ιστορίες του ταξιδιού, μεταφέροντας τους επισκέπτες σε ένα αξέχαστο ταξίδι μέσα από τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας ενώ παράλληλα μπορούν να μάθουν για την καινοτόμο μηχανική του πλοίου, να αγγίξουν ένα παγόβουνο που έχει την ίδια θερμοκρασία με τα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού εκείνο το βράδυ και ζήσουν την ζωή στο πλοίο μέσα από αναπαραστάσεις πλήρους κλίμακας στο εσωτερικό του πλοίου – συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής Μεγάλης Σκάλας.

Μετά από μια εντυπωσιακή δεξίωση στο Παρίσι και τις ΗΠΑ, το Titanic: The Artefact Exhibition έφτασε στη Μελβούρνη και είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε εάν βρεθείτε σ’ αυτή την μεγαλούπολη της Αυστραλίας.

 

www.Pieria.tv ©2024

 

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο