Τρομοκρατούν Πολίτες Αδέσποτα Σκυλιά Στο Πάρκο Κατερίνης!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (01-12-2023).

 

Επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτό το έκτρωμα των αδέσποτων σκύλων στην πόλη μας διότι αποτελούν κάποια από αυτά κίνδυνο για την σωματική μας ακεραιότητα.

Δεύτερη φορά στο Δημοτικό πάρκο Κατερίνης έγινα προσωπικά ο «στόχος» των εκεί αδέσποτων, ενός άσπρου και ενός καφετί χρώματος σκύλων.

Την πρώτη φορά μου επιτέθηκε μπροστά στον κόσμο το άσπρο σκυλί (της φωτογραφίας) φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής το πόδι μου δείχνοντας μου τά σουβλερά του δόντια. Έτσι δίχως λόγο.

Δεύτερη φορά σήμερα το μεσημέρι, πρώτη του μήνα Δεκέμβρη, φτάνοντας στην είσοδο του πάρκου και μπροστά σε τόσα μάτια των γύρω καφετεριών, και τά δύο αδέσποτα κοπρόσκυλα πετάχτηκαν επάνω μου, το ένα αριστερά μου και το άλλο δεξιά μου κόβοντας μου το αίμα. Μου γαύγισαν δείχνοντας μου και πάλι τά δόντια τους αγγίζοντας σχεδόν το σώμα μου, και στάθηκα «στήλη άλατος» ενώ αυτός ο ξαφνικός φόβος ταράζει τον κάθε πολίτη που δέχεται τέτοια επίθεση.

Το ζητούμενο είναι, γιατί τέτοια επιθετική συμπεριφορά των αδέσποτων του πάρκου κατά των ανυποψίαστων ανθρώπων; Εγώ τουλάχιστον για την επίθεση σ’ εμένα, έχω το βήμα της δημοσιοποίησης, κάποιοι όμως που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα υπομένουν καρτερικά μήπως και ευαρεστηθεί ο Δήμος να τά μαζέψει από ανάμεσά μας όσα είναι επιθετικά και με αντικοινωνική συμπεριφορά που διαφέρουν από άλλα αδέσποτα πολύ φιλικά στον άνθρωπο. Δεν γίνεται να ζούμε με τον φόβο των επιθετικών αδέσποτων σκύλων και να μην τολμούμε να χαιρόμαστε το δικαίωμα της ανθρώπινης ελευθερίας.

Ο Δήμος Κατερίνης πρέπει πάραυτα να πράξει το καθήκον του για την προστασία των πολιτών ειδάλλως υπάρχει και άλλη οδός, αυτή της δικαιοσύνης. Όχι της «ελληνικής» εφόσον αυτή δεν υφίσταται, αλλά αυτή της Ευρωπαϊκής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου, χάρη των αδέσποτων, μας στερεί ο Δήμος το δικαίωμα του ζήν αξιοπρεπώς και με ασφάλεια.

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο