ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Β. ΚΗΠΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(11/12/2017)

 

Ο καθαιρεθείς πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης, Βαγγέλης Κήπου, αντιμετωπίζει την απόφαση καθαίρεσης του από τον συνδυασμό «Πολίτες σε δράση» με επί κεφαλής τον δήμαρχο Κατερίνης κύριο Σάββα Χιονίδη, ώς παράνομη και παράλληλα αρνείται να παραδώσει την προεδρία.

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η καθαίρεση

Ο κύριος Κήπου έστειλε εξώδικη απάντηση στον δήμαρχο Κατερίνης κύριο Χιονίδη, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου ο συντάκτης τής εξωδίκου είναι ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας όπου είναι και ο συνήγορος υπεράσπισης του Βαγγέλη Κήπου.

Ο Βαγγέλης Κήπου είναι αποφασισμένος να προσβάλλει την απόφαση καθαίρεσης του στην Διοικητική Δικαιοσύνη και να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης ηθικής βλάβης για το περιεχόμενο τής εξώδικης δήλωσης καθαίρεσης του από τον Σάββα Χιονίδη, σύροντας τον και στα αστικά Δικαστήρια.

Το ρεπορτάζ ενώ γράφεται, ήρθε η πληροφορία ότι ο κύριος Κήπου ετοίμασε ήδη την προσφυγή του και την αγωγή αποζημίωσης ενώ τελική του απόφαση είναι να μην παραδώσει τά κλειδιά τής Κοινότητας Καλλιθέας στον νεοδιοριζόμενο, από τον Σάββα Χιονίδη, πρόεδρο Κώστα Πολυχρόνη.

Αποκλειστική πληροφορία μου είναι πως τον Βαγγέλη Κήπου του τηλεφώνησε άνθρωπος τού Δήμου Κατερίνης με εντολή δημάρχου, ζητώντας του να παραδώσει τά κλειδιά ενώ ο κύριος Κήπου τού τόνισε ότι δεν δέχεται ώς νόμιμη και έγκυρη την απόφαση με συνέπεια να μην παραδώσει τά κλειδιά. Στην συνέχεια ο συνομιλητής του τού είπε, (εφόσον διάβασε και την εξώδικη): «Ίσως καλά κάνεις»! Αναμένεται λοιπόν η αντίδραση του δημάρχου Κατερίνης για την δήλωση αυτή τού ανθρώπου του να δούμε κατά πόσον αληθεύει ή όχι.

Ακολουθεί η εξώδικη δήλωση του κυρίου Κήπου προς τον κύριο Σάββα Χιονίδη.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αναμένεται Συναρπαστική

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο