ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (31-12-2019)

 

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αλλά και μετά από συνεχόμενα ρεπορτάζ μου για το έκτρωμα που άφησε η COSMOTE στους δρόμους τής Κατερίνης (Βλέπε τα ρεπορτάζ: 1, 2, 3), αποφάσισε τελικά ο Δήμος να προβεί σε εξώδικη διαμαρτυρία προς την εταιρία απαιτώντας την ορθή αποκατάσταση των τομών στούς δρόμους μετά τις εργασίες στις οποίες προέβη για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στην πόλη.

Φωτογραφίες από τα ρεπορτάζ μου, όπως άφησε η COSMOTE τούς δρόμους τής Κατερίνης.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης για να ορίσει δικηγόρο που θα συντάξει το εξώδικο προς την COSMOTE μετά από έγγραφο που απέστειλε στους συμβούλους ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ιωάννης Συμεωνίδης.

Το έγγραφο -που δημοσιεύθηκε και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ- έχει ως εξής:

«Θέμα: Ορισμός δικηγόρου.

Παρακαλούμε να ορισθεί δικηγόρος προκειμένου να προβεί στη σύνταξη εξωδίκου (καθώς και σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες) προς την εταιρεία Cosmote, αναφορικά με την ορθή αποκατάσταση των τομών μετά τις εργασίες στις οποίες προέβη για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στην πόλη της Κατερίνης».

Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία όπου και αποφασίστηκε ομόφωνα στα εξής:

Παρέχει εντολή και πληρεξουσιότητα στην δικηγόρο Κατερίνης Νικολαΐδου Σοφία (Α.Μ. 236) προκειμένου να προβεί στη σύνταξη εξωδίκου (καθώς και σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες) προς την εταιρεία Cosmote, αναφορικά με την ορθή αποκατάσταση των τομών μετά τις εργασίες στις οποίες προέβη για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στην πόλη της Κατερίνης.

Καθορίζει την αμοιβή της δικηγόρου στο ποσό των 320 ευρώ (4 ώρες Χ 80 ευρώ) πλέον Φ.Π.Α. 24% και για τα έξοδα δικαστικού επιμελητή για δύο επιδόσεις στην Θεσσαλονίκη και μία επίδοση στον Εισαγγελέα Κατερίνης το ποσό των 130,20 ευρώ.

 Η δαπάνη για την αμοιβή θα καλυφθεί από τον ΚΑ 02.00.6111.001 του προϋπολογισμού του δήμου μας οικονομικού έτους 2019.

 Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 649/2019.

Θα πρέπει λοιπόν ο Δήμος Κατερίνης να επιμείνει στην αποκατάσταση των δρόμων από την εταιρία COSMOTE για την ασφάλεια των οδηγών.

Ας μη ξεχνά ο Δήμος ότι χρήματα φορολογουμένων δημοτών διαχειρίζεται και για τους δρόμους.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο