ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΤΟ-ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(15-12-2019)

 

«και γίνονται τα έσχατα… χειρότερα των πρώτων»!!!

Αυτή την Βιβλική ρήση μας θυμίζει η ασχετοσύνη και η προχειρότητα τής COSMOTE με τα συνεργεία της για την αποκατάσταση των ζημιών στους δρόμους τής Κατερίνης με την τοποθέτηση οπτικών ινών τού Οργανισμού.

Σχεδόν σε όλη την πόλη υπάρχει πρόβλημα με τα μπαλώματα τής COSMOTE με την ψεύτικη άσφαλτο που ρίχνουν στα ανοίγματα που έκαναν στους δρόμους για τις οπτικές ίνες. Σε ρεπορτάζ μου που έκανα για την οδό 16ης Οκτωβρίου όπου από την επομένη κιόλας ημέρα τής ασφαλτόστρωσης (μπαλώματα δηλαδή) ξέφτισε ο δρόμος και η άσφαλτος πήγε περίπατο αφήνοντας τρύπες και αυλάκια βάθους πολλών εκατοστών με κίνδυνο περισσότερο για τά δίκυκλα και την ασφάλεια των οδηγών, ευδόκησε η COSMOTE να στείλει και πάλι συνεργείο να κλείσει τά χαλάσματα.

Σήμερα Κυριακή 15/12/2019, σκέπασαν με άσφαλτο και πάλι τρύπες και αυλάκια που άφησε πίσω της η πρώτη «προσπάθεια» αποκατάστασης τής οδού 16ης Οκτωβρίου, αλλά δυστυχώς το φωτορεπορτάζ είναι αδιάψευστος μάρτυρας τής κακοτεχνίας και του ερασιτεχνισμού που τους διακατέχει. Υπερυψωμένα μπαλώματα από τον υπόλοιπο δρόμο, όπου και ο πεζός μπορεί να σκοντάψει, όχι μόνο τα δίκυκλα. Αποκρουστική θέα από τα μπαλώματα που δυστυχώς θα πρέπει να την συνηθίσουμε. Μπάζα παρατημένα στην άκρη τού δρόμου, όπου αργότερα ευτυχώς τα συνέλεξαν κάποιοι εργάτες.

Σ’ αυτό το χάλι ευθύνεται και ο Δήμος Κατερίνης με τους αρμόδιους να εθελοτυφλούν και αφήνουν την COSMOTE να αλωνίζει στους δρόμους μας που τους πληρώνουμε αδρά όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες. Εάν από το αποτέλεσμα τού μπαλώματος ικανοποιείται ο Δήμος και ο δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος, ας βγεί δημόσια να το πεί ειδάλλως ας τραβήξει το αυτί των Γερμανών απαιτώντας πλήρη και κανονική αποκατάσταση των ζημιών. Εκτός εάν δεν μπορεί να αγγίξει τους Γερμανούς τού ΟΤΕ και τους αφήνει να αλωνίζουν.

Θα επανέλθω εάν και όποτε χρειαστεί…

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο