Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΣΑΡΑ, ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(30/01/2018)

 

Ο ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΣΑΡΑ, ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ

«Η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα» είναι ένας μειωτικός και ειρωνικός χαρακτηρισμός για ανθρώπους που συναντά κάποιος ή πρόκειται να συναντήσει.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό απέδωσε ο κύριος Πέτρος Σταθακόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Παρα-Πληροφόριση» στις 29.01.2018 στο Ράδιο Ενημέρωση τής Κατερίνης για τους ομιλητές τής διαβούλευσης για το «Όνομα των Σκοπίων» στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης Εκάβη στις 27.01.2018, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. (Δείτε όλη την εκδήλωση και τις τοποθετήσεις των… “σάρα και μάρα” ΕΔΩ)

Όλους ανεξαιρέτως τούς ομιλητές, μηδέ εμού εξαιρουμένου, που μας δόθηκε το βήμα για ερωτήσεις και τοποθετήσεις, μας χαρακτήρισε δημόσια αυτός ο κύριος ώς «σάρα, μάρα και κακό συναπάντημα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΣΑΡΑ, ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΣΜΑ» ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

 

Απαιτείται λοιπόν η δημόσια συγνώμη του ειδάλλως η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, τόσο για τον παρουσιαστή όσο και για τον ραδιοφωνικό σταθμό που τον φιλοξενεί.

Επιτέλους, κάποτε η αλαζονεία και ο κομπασμός κάποιων που το παίζουν δημοσιογράφοι θα πρέπει να πάψει σ’ αυτή την πόλη.

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018-2019
Μοιραστείτε το Άρθρο