ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-09-2020).

 

Επόμενο είναι ότι δεν ξεχνώ κύριε δήμαρχε τις κινήσεις του Δήμου Κατερίνης, τις οποίες άλλωστε καταγράφω ως αρχείο μου για μελλοντική χρήση σε περίπτωση αδράνειας σας ως προς την επίλυση των προβλημάτων που υπόσχεστε αλλά κάποιες φορές δεν…

Στο τέλος Δεκεμβρίου του 2019 συσκεφθήκατε στον Δήμο για να στείλετε εξώδικο στην εταιρία Cosmote για την καταστροφή των δρόμων της πόλης μας με την τοποθέτηση οπτικής ίνας για γρήγορο ίντερνετ όπου με κακοτεχνίες σκέπασαν τα χαλάσματά τους, και με ρεπορτάζ μου τα ανέδειξα ΕΔΩ, ΕΔΩ, και ΕΔΩ, προς γνώσιν δημοτών και Δήμου. Μπήκε ο Σεπτέμβριος του 2020 (9 σχεδόν μήνες μετά) και δεν γνωρίζουν οι δημότες την «τύχη» του εξωδίκου! Εδώ το ρεπορτάζ που έκανα για το θέμα εξώδικο.

Φώτο αρχείου.

Οι δρόμοι παραμένουν με τις κακοτεχνίες της Cosmote τρυπώντας τους για το πέρασμα οπτικών ινών. Ένα πρόχειρο πασάλειμμα χοντροκομμένης πίσσας, όπου σκοντάφτουν επάνω οχήματα και δίκυκλα, πέραν της εκτρωματικής όψης των δρόμων που αντικρίζει ο κάθε πολίτης όπου και απορεί για την αδυναμία και ανικανότητα του Δήμου να επιβάλλει στην Γερμανική εταιρία το καθήκον και την υποχρέωση της για τους δρόμους μας τους οποίους κατέστρεψε.

Απαίτηση όλων μας είναι να πληροφορηθούμε την πορεία του εξωδίκου και εάν προτίθεστε ως δήμαρχος κύριε Κώστα Κουκοδήμο να σταθείτε στο ύψος της εμπιστοσύνης που σας έδειξαν οι ψηφοφόροι.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο