ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (28-06-2020).

 

Εφόσον η εικόνα μιλάει από μόνη της και είναι όντως εξοργιστική, είναι αδύνατον να την αφήσω ασχολίαστη και να μην την αναδείξω!

Απευθυνόμενος στον αναπληρωτή δήμαρχο Κατερίνης και αντιδήμαρχο Τουρισμού κο Γιώργο Νταντάμη, θέλω να ξέρω εάν είναι ενήμερος για την απαράδεκτη και εκδικητική αυτή στάση τού αντιδημάρχου Πρασίνου Κώστα Τσιουκάνη, ή μήπως το γνωρίζει και κάνει τα στραβά μάτια, και το χειρότερο, ότι συμφωνεί με τις ενέργειες αυτές του κου Τσιουκάνη;

Στην Παραλία Κατερίνης, και σε δημοτική έκταση όπου κείτονται τριγύρω μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, και το χειρότερο κύριε Νταντάμη ότι βρισκόμαστε στο κορύφωμα της τουριστικής περιόδου, αποφάσισαν οι… «πράσινοι» να κόψουν τά χόρτα της έκτασης εκείνης.

Όπως βλέπουμε όμως και στο φωτορεπορτάζ μου, κόπηκαν τα χόρτα πέριξ της δημοτικής εκτάσεως πλην ενός μόνο σημείου, όπου είναι οφθαλμοφανές ότι έγινε επί τούτου για εκδικητικούς πιθανόν λόγους. Μιλάμε για το μικρό κομμάτι απέναντι από το ξενοδοχείο Adriani Inn, όπου ιδιοκτήτης είναι ο… Γιάννης Κήπου, γιος τού αντιδημάρχου Πρασίνου Ευάγγελου Κήπου όπου τον παραμέρισε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος για να τοποθετήσει στην θέση του τον προερχόμενο από την παράταξη Χιονίδη Κώστα Τσιουκάνη!!!

Κάποια αποκαλυπτικά μου ρεπορτάζ για την παραμέληση στο πράσινο στην Παραλία Κατερίνης και στον οικισμό Γρέβενη που πνίγονται από τα αγριόχορτα, δεν άρεσαν σε κάποιους υπεύθυνους τού Δήμου για το χάλι αυτό της εγκατάλειψης διότι αποδεικνύουν την αδιαφορία των υπευθύνων. Κάποιοι άλλοι με χαρακτήρισαν «όργανο» του Βαγγέλη Κήπου εφόσον μας συνδέει μια σχετική φιλία, δίχως όμως να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους ότι δεν χαρίζομαι σε κανέναν, ούτε σε φίλους όταν υπάρχει ζήτημα κατά της κοινωνίας και του Δήμου μας.

Έρχομαι τώρα να επισκεφθώ το σημείο που μου καταγγέλθηκε ότι αφέθηκαν τα χόρτα άκοπα μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο τού Ιωάννη Κήπου ενώ όλη η έκταση περιμετρικά αποψιλώθηκε πλην του συγκεκριμένου σημείου. Οργή και αποτροπιασμό αποτελεί αυτό που βλέπουμε στο φωτορεπορτάζ.

«Η εκδίκηση -όντως- είναι κρύο πιάτο» κύριε Γιώργο Νταντάμη, αντιδήμαρχε τουρισμού, και ως αναπληρωτής δήμαρχος μήπως θα πρέπει να επιπλήξετε τον κύριο Τσιουκάνη για το πνεύμα του που δεν κολακεύει κανέναν παρά μόνον αποτροπιασμό δημιουργεί; Γιατί υφίσταται αυτή η παράνοια σε κάθε τι που υπάρχει το όνομα Κήπου; Λιγότερο από 3 λεπτά της ώρας θα έπαιρνε η συνέχιση καθαρισμού των χόρτων απέναντι από το ξενοδοχείο τού κυρίου Κήπου, και όμως, ο αντιδήμαρχος άφησε το επίμαχο κομμάτι άκοπο μπροστά από το γνωστό ξενοδοχείο. Ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Για παράδειγμα να… τελείωσε η βενζίνη στο μηχάνημα, ή να… μην πρόσεξαν ότι συνεχίζεται η δημοτική έκταση, ή να… κουράστηκαν οι εργάτες και θα επανέλθουν… του χρόνου και πάλι!!! Το ίδιο συμβαίνει και με άλλον γιο του Βαγγέλη Κήπου όπου μπροστά από το ξενοδοχείο του παραμένει ο χαλικόδρομος ενώ πέριξ είναι ασφαλτοστρωμένοι οι δρόμοι!!! Μόνο το επίμαχο εκείνο κομμάτι έχει χαλικόδρομο και διαμαρτύρονται οι τουριστικοί πράκτορες και τα λεωφορεία για την κατάντια του δρόμου.

Ε’ όχι κύριοι Τσιουκάνη και Νταντάμη, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί στο τουριστικό κομμάτι τού Δήμου μας, ούτε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρασίνου ούτε από τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο τουρισμού εν όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Σήμερα θα πρέπει να αποκαταστήσετε την αδικία κατά του επαγγελματία και να καθαρίσετε το κομμάτι αυτό που το παρατήσατε επιδεικτικά, και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη ή κάποια εξήγηση τέλος πάντων γιατί συνέβη αυτό.

Σήμερα όμως, διότι και άλλα πολλά περιμένουν να δημοσιευτούν από τα κακώς κείμενα της νέας δημοτικής αρχής που δεν έδειξε σε κάποιες περιπτώσεις την πρέπουσα υπευθυνότητα. Εξ’ άλλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που κλείνετε ένα χρόνο διοίκησης τού Δήμου, η “επίθεση” που θα δεχθείτε από την μείζονα αντιπολίτευση για την ανικανότητα σας σε κάποια συγκεκριμένα θέματα, δέν περιγράφεται. Είναι λυπηρό τελικά να βλέπει ο δημότης αυτά που δεν πρέπει ούτε περίμενε να δει από την νέα διοίκηση του Δήμου.

Συνέλθετε…

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο