ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΦ’ ΟΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΟΥΚΑΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (02-06-2020)

 

Η καύχηση του Κώστα Τσιουκάνη ήταν πως πέτυχε ώς αντιδήμαρχος πρασίνου επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη, ενώ όταν εγκατέλειψε τον συνδυασμό Χιονίδη και προσκολλήθηκε πρίν λίγο καιρό στον συνδυασμό τού νέου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, ζήτησε και πήρε την αντιδημαρχία Πρασίνου παραγκωνίζοντας τον μέχρι πρότινος επιτυχημένο (σύμφωνα με δηλώσεις τού δημάρχου μας) Ευάγγελο Κήπου.

Εάν ήταν επιτυχημένος ο Τσιουκάνης επί Χιονίδη λίγο μας ενδιαφέρει σήμερα.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι η αποτυχία Τσιουκάνη στο να είναι αντιδήμαρχος Πρασίνου.

Τα αποτελέσματα δείχνουν το έργο εκάστου, και στην εν λόγω περίπτωση μας το έργο Πρασίνου αποδεικνύει μόνο ανικανότητα όσον αφορά την Παραλία Κατερίνης και τον οικισμό Γρέβενη Καλλιθέας.

Λίγες ημέρες πρίν (25-05-2020) με ρεπορτάζ μου για το Παραλιακό μέτωπο, ανέδειξα την εγκατάλειψη τής Γρέβενης αλλά και της Παραλίας καθώς και την προτίμηση τού νέου αντιδημάρχου στην Ολυμπιακή Ακτή όπου διατηρείται καθαρή και με κομμένα χόρτα. Το ρεπορτάζ μου μάλλον δεν πτόησε τους υπευθύνους τού Δήμου Κατερίνης και συντηρούν το κλίμα αδιαφορίας και απαξίωσης των περιοχών αυτών, εξ’ ου και άλλο ένα ρεπορτάζ όπου θα ακολουθήσουν και άλλα έως ότου κεντρίσουμε το ενδιαφέρον στην νέα δημοτική αρχή να συνειδητοποιήσει ότι Παραλιακό Μέτωπο δεν είναι μόνο η Ολυμπιακή Ακτή.

Στα εναέρια πλάνα βλέπουμε το Παραλιακό Μέτωπο τής Παραλίας Κατερίνης πώς ήταν καθαρό επί αντιδημαρχίας Βαγγέλη Κήπου, ενώ σήμερα πνέει τα λοίσθια λόγω αδιαφορίας ή και ανικανότητας τού νέου αντιδημάρχου Πρασίνου.

Οι δημοτικές περιοχές στην Γρέβενη, και όχι μόνο, παραμένουν χέρσες με άκοπα χόρτα που καλύπτουν το ανθρώπινο ύψος.

Μοναδική περίπτωση κοπής χόρτου στην συγκεκριμένη δημοτική περιοχή, είναι αυτή που βλέπουμε στο βίντεο. Η διαφορά όμως έγκειται στο γεγονός ότι, τα χόρτα κόπηκαν όχι από τον Δήμο αλλά από ιδιώτες που συλλέγουν το χόρτο να ταΐσουν τα ζώα τους.

Πέραν τούτου, οι εκατοντάδες δενδροφυτεύσεις που έκανε ο τέως αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου που στοίχισαν στους δημότες φορολογουμένους, τείνουν να καταστραφούν εφόσον δεν ποτίζονται πλέον αλλά εγκαταλείφθηκαν. Βλέπουμε στα πλάνα μας κάποια δέντρα που άρχισαν να ξεραίνονται.

Οι πεζόδρομοι που οδηγούν στην θάλασσα είναι απαράδεκτα καλυμμένοι με αγριόχορτα, ενώ έτσι θα υποδεχτούν τούς τουρίστες, εν καιρώ μάλιστα οικονομικής καταστροφής στον τουριστικό τομέα τής Παραλίας.

Απευθυνόμενος στον δήμαρχο μας Κώστα Κουκοδήμο, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου της ανικανότητας στην αντιδημαρχία Πρασίνου, εκτός εάν ο Δήμος αδυνατεί πλέον να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του να παρέχει εργατικό δυναμικό και εξοπλισμό στον αντιδήμαρχο.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο