ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ…!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(20-06-2019)

 

Περιοχή Καταφιώτικα. Σας λέει κάτι;;;

Ο πεζόδρομος στο πάρκο, στην Εκκλησία Παναγία η Παντάνασσα και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, ήταν πρίν τις δημοτικές εκλογές σε «οργασμό» εργασιών και καλλωπισμού. Έως την ημέρα των εκλογών!!!

Μετά τις εκλογές όμως, στις οποίες ο τότε δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης έπαθε πανωλεθρία χάνοντας την δημαρχία από τους Κώστα Κουκοδήμο και Γιώργο Νταντάμη, βλέπουμε ποιο είναι το στίγμα τής αθλιότητας τού Δήμου Κατερίνης και τέως δημάρχου Σάββα Χιονίδη για τα Καταφιώτικα και όχι μόνο (κλικ).

Σε αυτό το εγκαταλελλημένο έκτρωμα τού πεζόδρομου στον Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και ατύχημα ηλικιωμένου όπου σκοντάφτοντας έπεσε κτυπώντας στο κεφάλι του και έσπασε το χέρι του όπου και υπέστη χειρουργική επέμβαση. Εάν θα καταφύγει δικαστικά κατά τού Δήμου είναι στην δική του διάθεση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ τής κατάντιας των έργων τού Δήμου Κατερίνης στα Καταφιώτικα:

Εφόσον ο κύριος Χιονίδης έχασε τις εκλογές, τώρα θέλει -αφού «νοικοκύρεψε» τον Δήμο, να «νοικοκυρέψει» και την Ελλάδα θέτοντας υποψηφιότητα ώς βουλευτής Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία.

Αυτός ο εμπαιγμός των κατοίκων με την πολιτική αθλιότητα τού παραιτηθέντα πλέον δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του τεχνικού του επιτελείου, δεν έχει όρια. Για στάχτη στα μάτια έκανε δήθεν έργα στον Δήμο τα οποία όμως παρέμειναν ημιτελή, όπως έκανε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και όταν (με δόλο λόγω «έργων») εξελέγη δήμαρχος, αμέσως τα έργα εκείνα «πάγωσαν» μέχρι νεωτέρας!!! Και η «νεωτέρα» στιγμή ήρθε και πάλι έναν μήνα πρίν τις δημοτικές εκλογές τής 26ης Μαΐου 2019 για να σταματήσει και πάλι αμέσως την επομένη των εκλογών.

Τώρα ο Σάββας Χιονίδης είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία τού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ «διερρήγνυε τά ιμάτια του» ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα ώς βουλευτής εφόσον παραμένει μάχιμος στον Δήμο Κατερίνης! «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου» με τέτοιον άνθρωπο δίγνωμο και ακατάστατο!!!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο