Απαράδεκτη Πολύωρη Διακοπή Ρεύματος στην Περιοχή Σταθμού Κατερίνης και Όχι Μόνο.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (03-10-2021).

 

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και από ώρα 8π.μ. έως και 13:40μ.μ. (σχεδόν 6 ώρες δηλαδή) διεκόπη η παροχή ηλεκτρισμού σε όλα τα νοικοκυριά της περιοχής λόγω προγραμματισμένων εργασιών η οποίες αν και προγραμματίστηκαν για 2:30 μόνο ώρες, ήτοι έως και τις 10:30 το πρωΐ, η διακοπή διήρκησε αδικαιολογήτως επί πλέον τρείς ώρες.

Καταδίκασαν Κυριακάτικα τα νοικοκυριά σε… «ασιτία» εφόσον αδυνατούσαν δίχως ηλεκτρισμό να μαγειρέψουν οι νοικοκυρές για τις οικογένειες τους. Ακριβώς 1:40μ.μ. επανήλθε το ρεύμα ενώ προγραμματισμένο ήταν να επανέλθει στις 10:30π.μ. από τις 8 το πρωΐ που έγινε η διακοπή.

Καμιά ενημέρωση για την επί πλέον καθυστέρηση δεν είχε η ΔΕΔΗΕ στα κεντρικά των Αθηνών, εφόσον ενημερώθηκα μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία ότι γνώριζαν πως μέχρι τις 10:30π.μ. θα ερχόταν και πάλι το ρεύμα μετά την προγραμματισμένη διακοπή ενώ μέχρι τις 13:20 μ.μ., την ώρα της επικοινωνίας μου δηλαδή, δεν γνώριζαν περισσότερα για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εφόσον η Κατερίνη δεν ενημέρωσε το σύστημα τους.

Επί τρείς (3) και πλέον ώρες διακοπής δεν θεώρησε καλό η ΔΕΗ Κατερίνης (ΔΕΔΗΕ) να ενημερώσει τά κεντρικά γραφεία για εξυπηρέτηση των πελατών.

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι οι υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Θα αφαιρέσουν από το πάγιο το ποσό της διακοπής από τον επόμενο λογαριασμό ή θα χρεώσουν παραπάνω;;; Θα αποζημιώσουν κάποτε και τις βλάβες που προκαλούν σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές μετά από την υψηλή τάση που κάποτε δίδουν με την επαναφορά του ηλεκτρισμού; (Βλέπε παράδειγμα ΕΔΩ).

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριοι…!

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο