Εκπαιδευτικός από την Αγγλία έσπασε πόδι σε ασυντήρητο γεφυράκι στην Παραλία Κατερίνης από την αδιαφορία τού Δήμου.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (31-07-2020).

 

Καταγγελία που ήλθε στην Pieria.tv αναφέρει ότι:

Εχθές το απόγευμα (30/07/2020) ένας συμπολίτης μας έκανε περίπατο στην ευθεία από το Beach Bar Almira προς την Παραλία, περνώντας από το παρακείμενο γεφυράκι. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει με σπασμένο πόδι, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του να πέσουν στο κανάλι, ενώ τον επόμενο μήνα δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στη δουλειά του (είναι εκπαιδευτικός σε σχολείο στην Αγγλία και ήρθε για διακοπές στην γενέτειρα).

Αφού δεν μπορούν να συντηρήσουν τα γεφυράκια, ας τα γκρεμίσουν! Η απάντηση του τοπικού άρχοντα ήταν «εγώ τι φταίω και τα ακούω πρωί πρωί»;

Το πρόβλημα αυτό με τα σπασμένα σανίδια στα γεφυράκια, που τα χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, το επεσήμανα επανειλημμένα αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι του Δήμου Κατερίνης εθελοτυφλούν και αδιαφορούν για την ασφάλεια των πολιτών. Έκρουσα τον κώδωνα τού κινδύνου για τυχόν ατυχήματα που θα επιβαρύνουν τους δημότες με τις αποζημιώσεις που θα απαιτήσουν τα θύματα στα δικαστήρια με τις μηνύσεις που θα υποβάλλουν. Αυτό θα πρέπει να κάνει στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου και ο εν λόγω εκπαιδευτικός, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, το ατύχημα του αυτό του επιφέρει πολλές ανατροπές σε οικονομικό, επαγγελματικό καθώς και σε προσωπικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία όπου ζει και εργάζεται! Δήλωσε αμετάκλητα ότι θα στραφεί νομικά κατά τού Δήμου.

Ξυπνήστε επιτέλους κύριοι τού Δήμου Κατερίνης, οι δημότες σας βαρέθηκαν…!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο