ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ BLOGGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ Pieria.tv

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(28/01/2018)

 

Στα πλαίσια τής χθεσινής (27/01/2018) διαβούλευσης για το όνομα των Σκοπίων και το Μακεδονικό, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ Κατερίνης (που μπορείτε να δείτε εξ’ ολοκλήρου ΕΔΩ μόνο από την Pieria.tv), μεταξύ των ομιλητών ένας Blogger τής πόλης μας πήρε τον λόγο και έκανε σοβαρή καταγγελία ενάντια στην Α.Ε. Αιγαίου (όπως την αποκάλεσε) ενώ πρόκειται για την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Κατηγόρησε την εταιρία ότι ύποπτα αφαίρεσε τις πινακίδες από τά 2 Τούνελ τής Κατερίνης που έγραφαν Αλέξανδρος και Φίλιππος, και αυτό δείχνει τις προθέσεις τους ότι το όνομα (τής Μακεδονίας) το έχουν ξεπουλήσει εδώ και καιρό.

Λόγω της σοβαρότητας τής καταγγελίας, η διαδικτυακή Pieria.tv επικοινώνησε με την υπεύθυνη Τύπου τής εταιρίας Ειρήνη Ζαβρίδου, την οποίαν και πέτυχα εκτός Ελλάδος, για να μου δηλώσει την θέση τής εταιρίας για τη καταγγελία αυτή. Κάτι -δηλαδή- που θα μπορούσε να κάνει και ο εν λόγω Blogger πρίν καταγγείλει οτιδήποτε.

Η κυρία Ζαβρίδου αφού γέλασε στο άκουσμα της κατηγορίας ότι ύποπτα ξεπούλησαν το Μακεδονικό, μού δήλωσε ότι προσωρινά αφαιρέθηκαν οι πινακίδες διότι πρέπει να κάνουν καινούριες σύμφωνα με τις προδιαγραφές και θα τοποθετηθούν στα πλάγια και όχι επάνω από την είσοδο των τούνελ.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την καταγγελία και τις δηλώσεις Ζαβρίδου.

 

©www.Pieria.tv 2018

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο