ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η Ν.Δ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ FAKE NEWS.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (27-03-2020)

 

Ανοίγουν το hotspot Αχαρνών και Λιοσίων που είναι ένα τεράστιο κτήριο 40.000 τ.μ όπου και τοποθετήθηκαν 700 κρεβάτια για τους λαθρομετανάστες, όπως καταγγέλλει στην έκτακτη αποκαλυπτική εκπομπή της «Εξέγερσης Ελλήνων» ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, γόνος Μητσοτάκηδων, εν μέσω κρίσης και πανελλαδικής καραντίνας των πολιτών, βρήκε την ευκαιρία που δεν μπορούν οι πολίτες να διαμαρτυρηθούν, να μεταφέρει εκατοντάδες λαθροεισβολείς στην Αθήνα και να τους στεγάσει στο εν λόγω hotspot.

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ομολόγησε -μας λέει ο Κασιδιάρης- ότι μετέφεραν περισσότερους από 10.000 λαθροεισβολείς στην ενδοχώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

Δοθείσης της ευκαιρίας του υποχρεωτικού εγκλωβισμού μας στα σπίτια μας, βρήκε η κυβέρνηση την ευκαιρία να αλωνίσει την χώρα μεταφέροντας σε κάθε γωνιά της λαθροεισβολείς μουσουλμάνους όπου και θα παραμείνουν στην Ελλάδα, δυστυχώς!

Και μετά πείραξε μας λένε τον βουλευτή Πιερίας τής Ν.Δ. Φώντα Μπαραλιάκο που κάναμε λόγο για 28 νέες δομές εισβολέων ενώ πρόκειται για υπάρχουσες δομές και όχι νέες, αποκαλώντας fake news τις σχετικές αναφορές. Την μετακίνηση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας δεν την βλέπει μάλλον ο κύριος αυτός που τον έκαναν βουλευτή οι Πιεριείς!!!

Ακούστε τί είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης για το HotSpot καθώς και για το θέμα τού Κορωναϊού.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο