ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΑΠΟ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Είδηση

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: «ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ»

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 06/09/2017)

 

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιβόητο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης για τις ανεμογεννήτριες που πρόκειται να εγκαταστήσει (11 στον αριθμό) μια εταιρία «φάντασμα» στα Πιέρια Όρη καταστρέφοντας εκατοντάδες δέντρα 500 και πλέον ετών, τα καλύψαμε από την διαδικτυακή www.Pieria.tv και μπορείτε να τά δείτε ΕΔΩ καθώς και όλη την διαδικασία τής συζήτησης διάρκειας 1:30 ώρας ΕΔΩ.

Η παρέμβαση που έκαναν ο τοπικός σύμβουλος Μηλιάς, Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, και η δικηγόρος Κατερίνης, Ζωή Σταυρογιάννη, χειροκροτήθηκε από τους κατοίκους της Μηλιάς.

Απευθυνόμενη η Ζωή Σταυρογιάννη στον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, του είπε μεταξύ άλλων: «Αντιλαμβάνομαι ότι πολιτικά εσείς μπορεί να θεωρείτε ότι είσαστε στη λήξη τής θητείας σας» ενώ ο δήμαρχος (και αυτό είναι είδηση) τής απάντησε ότι: «θα είμαι και πάλι στις επόμενες εκλογές υποψήφιος Δήμαρχος».

Η δικηγόρος Ζωή Σταυρογιάννη και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης, στην διάρκεια των ομιλιών τους άφησαν υπονοούμενα για την επιμονή τού δημάρχου στις ανεμογεννήτριες, ο μέν Κυριακίδης να λέει στον δήμαρχο «Πείτε μας σας παρακαλώ τί υπάρχει πίσω από την εικόνα που δεν βλέπουμε εμείς», ενώ η Σταυρογιάννη απευθυνόμενη με την σειρά της στον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη τού είπε «Σκεφτόμαστε ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω».

Όσο υποστήριζε ο δήμαρχος ότι η όλη διαδικασία για το Αιολικό Πάρκο με τις ανεμογεννήτριες στά Πιέρια Όρη έχει τεκμήριο νομιμότητας, ο βουλευτής Σύριζα Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, τού είπε “Εγώ σού δίνω στο πιάτο σήμερα τεκμήριο παρανομίας, γιατί δέν το εκμεταλλεύεσαι για να αποφύγεις αυτό και να αποτρέψεις αυτή την ιστορία”.

Ο βουλευτής απευθυνόμενος στην πλειοψηφία και όχι μόνο, τούς έθεσε ενώπιον των ευθυνών τους, λέγοντας “Υπάρχουν ευθύνες σε όλους όσους τυχόν θα το ψηφίσετε” εννοώντας την ψήφιση υπέρ των ανεμογεννητριών.

Δείτε το παραπάνω βίντεο μας.

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο