Στο Έλεος Της Κακοκαιρίας Παραλία Κατερίνης Και Ολυμπιακή Ακτή. Άφαντοι Οι Αιρετοί Της Πόλης Γλεντοκοπούν Στην… Σερβία!.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (11-10-2021).

 

Η κακοκαιρία που πλήττει τον Νομό μας έχει ως αποτέλεσμα τις καταστροφικές πλημμύρες σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης.

Τηλεφώνημα που μου έγινε στις 2:30 π.μ. περιέγραφε τις συνθήκες του παραλιακού μετώπου καθώς και την οργή που υπάρχει στους κατοίκους που βλέπουν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν.

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των κατοίκων να βρεθεί κάποιος αιρετός του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας για βοήθεια, πέφτουν στο κενό εφόσον κανένα τηλέφωνο δεν απαντάει στις κλήσεις τους. Αφέθηκαν οι κάτοικοι στην μοίρα τους από την αδιαφορία και την ανευθυνότητα των αρμοδίων αιρετών, δίχως πολιτική προστασία. ΑΝΙΚΑΝΟΙ…!

Το δυστύχημα είναι ότι, παρόλο που γνώριζαν Δήμος και Αντιπεριφέρεια το κύμα κακοκαιρίας που θα κτυπούσε και τον Νομό μας, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές της κακοκαιρίας, βρίσκονται εδώ και 4 ημέρες στην… Σερβία και γλεντούν στα μπουζούκια καλεσμένοι από γνωστό Σέρβο επιχειρηματία. Αληθεύει αυτό κύριε δήμαρχε Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΒΙΝΤΕΟ).

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο