ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(12 Μαΐου 2016)

 

Ενημερώθηκα ότι συνάδελφοι δημοσιογράφοι (;;;!!!) που βρεθήκαμε στην συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κατερίνης, γράφουν στον τοίχο τους ειρωνικά σχόλια για μένα, διότι τόλμησα (τί ανόητος που είμαι και τολμώ) να τα βάλω με το αφεντικό τους που το γλύφουν για ένα κόκκαλο. Με αποκαλεί η κυρά αυτή Μ@Λ@Κ@ ΒΛΑΧΟ (δίχως να τολμά να με αναφέρει ονομαστικά) και ότι έχω βλαχομπαρόκ μαγκιά. Φυσικά με βάζει και σε εισαγωγικά ώς “συνάδελφο”. Τρομάρα της!!!

facebook σχόλια εναντίον μου για την συνέντευξη τύπου

Όλοι αυτοί οι σχολιαστές, είναι παπαγαλάκια του συστήματος και πάντοτε είναι υποταγμένοι και δέν τολμούν να γράψουν αρνητικά όταν χρειάζεται διότι θα τους κάνει “νταντά” ο μάστορας. Τόλμησα να κάνω “κακές” ερωτήσεις στο “αφεντικό” τους και έβγαλαν σπυράκια τα παπαγαλάκια.

Όταν ανέπτυξα άρθρο από την Σύμβαση της Γενεύης του 1951 για το προσφυγικό και την λαθρομετανάστευση, με ειρωνεύτηκε ο δήμαρχος ρωτώντας με “τί απαγγέλλεστε κύριε; είστε δικηγόρος;” λές και μόνο οι δικηγόροι γνωρίζουν τέτοιες συμβάσεις. Περιττό να πώ ότι τα παπαγαλάκια αυτά αγνοούν την σύμβαση αυτή, και κάποιος συνάδελφος (σε εισαγωγικά η μή) παραλλήλισε το σκεπτικό μου ώς να λέμε τον ανάπηρο σακάτη. Και το σκεπτικό μου είναι ότι όλοι οι εισβολείς είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες. Αγαπάμε όμως και βοηθούμε όσους έχουν πράγματι ανάγκη.

Πέραν τούτου, επειδή τα κοριτσόπουλα αυτά γλύφουν κόκκαλα γι’ αυτό και δέν δημοσιογραφούν, απλά “γράφουν”, στην www.Pieria.tv θα υπάρχει η αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος, και όλα αυτά με εικόνα, και αν θίγεται ο δήμαρχος ή όποιος άλλος ας με διαψεύσει ή ας μου κάνει μήνυση. ΤΕΛΟΣ λοιπόν.

Διαβάστε παραπάνω στο Print Screen τί γράφουν για το άτομό μου και το δημοσιογραφικό μου λειτούργημα, ενώ γι’ αυτούς είναι επάγγελμα πληρωμένο κιόλας με… ψίχουλα. Τόσα τους αξίζουν.

Νά γιατί δέν μπορούν να βγάλουν άχνα…!

©www.Pieria.tv – 2016

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο