Αδιάφοροι, Ανεύθυνοι, Απαράδεκτοι Και… Βάλε!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (16-06-2023).

 

Από τον Οκτώβριο του 2022 ανέδειξα με δύο ρεπορτάζ μου την επίμαχη τρύπα (οπή) στην μέση του δρόμου της γωνίας των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Σωκράτους. Αναζητώντας την υπεύθυνη αρχή κατέληξα στην ΔΕΥΑ Κατερίνης μετά από δήλωση αντιδημάρχου του Δήμου μας.

Μετά το πρώτο μου ρεπορτάζ (ΕΔΩ) όχημα της ΔΕΥΑΚ πήγε στο σημείο να ελέγξει την τρύπα! Πήγε, είδε και απήλθε δίχως να πράξει ουδέν (2ο Ρεπορτάζ). Έκτοτε, έως και σήμερα 16 Ιουνίου 2023, όπου και πάλι επισκέφθηκα το σημείο, δεν ίδρωσε κανενός το αυτί για να τοποθετήσουν ένα καπάκι στην οπή του δρόμου.

Έτσι ήταν τον Οκτώβριο του 2022.

Έτσι παραμένει έως και την ημέρα του 3ου ρεπορτάζ στις 16 Ιουνίου 2023

Από εκεί μπορεί να περάσει κάποτε ένα παιδάκι τρέχοντας για το απέναντι πεζοδρόμιο και να πιαστεί το ποδαράκι του στην τρύπα.

Θα μου πεί κάποιος, από εκεί θα πρέπει να περάσει το παιδάκι; Ναί, από εκεί ίσως περάσει.

Περνώντας το παιδάκι από το σημείο, εάν πέσει το ποδαράκι του μέσα στην τρύπα όπου και θα παγιδευτεί, ενώ ταυτόχρονα περνούν τά οχήματα με ταχύτητα, μπορούμε να φανταστούμε τι πρόκειται να συμβεί; Ποιος θα ευθύνεται; Μα ποιος άλλος; η αρμόδια αρχή που αδιαφορεί επιδεικτικά παρόλο τα ρεπορτάζ μου που αναδεικνύουν το πρόβλημα δίχως να βρίσκουν όμως ευήκοα ώτα και ανοικτούς οφθαλμούς. Ντροπή και αποτροπιασμός στους ανευθυνο-υπεύθυνους!!!

Μήπως κάποιος εισαγγελέας να… προλάβει το κακό;;;!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

www.Pieria.tv ©2023

 

 

 

 

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2023
Μοιραστείτε το Άρθρο