ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (21-05-2024).

 

Φωτογραφία αρχείου.

Θέλω να μην το πιστεύω, όμως, μια επώνυμη καταγγελία που ήρθε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για την άρνηση ή την αδιαφορία του Δήμου Δίου–Ολύμπου να καθαρίσει παρακείμενα χορταριασμένα οικόπεδα εν όψει καλοκαιριού και κινδύνου για πυρκαγιές, με αναγκάζει να προβώ στην δημοσιοποίηση της καταγγελίας με ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για τον Δήμο να απαντήσει εάν και όταν το επιθυμεί.

Παρά του ότι ο Νόμος είναι σαφής για τον καθαρισμό οικοπέδων από τους Δήμους, στέλνοντας τον λογαριασμό στους αδιάφορους ή και ανήμπορους ιδιοκτήτες, ακούμε ότι η αδιαφορία του Δήμου στις καταγγελίες είναι εμφανής.

Αυτή η καταγγελία που ακολουθεί είναι που έλαβα σήμερα ενώ τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στην διάθεση μου.

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι έχουμε σπίτι στον οικισμό Γέροντα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Ενώ έχουμε ενοχλήσει τον Δήμο συνέχεια για να καθαρίσει τα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα από ξερόχορτα και δέντρα διότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Κάθε καλοκαίρι φοβόμαστε. Ο Δήμος αδιαφορεί. Τους έχουμε δώσει τα ονόματα για να τους ενημερώσουν και αδιαφορούν. Πληρώνουμε δημοτικά τέλη και αδιαφορούν γιατί δεν είμαστε δημότες και ως εκ τούτου ας καούμε, εξοχικές κατοικίες είναι που όμως κάποιοι δούλεψαν για να γίνουν. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μας βοηθήσετε κοινοποιήστε το πρόβλημα μας».

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2024

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο