Επιτέλους, Ένας Αρχηγός Κόμματος Ζητάει Διευκρινήσεις Για Τους Χιλιάδες Επιπλέον Ψηφοφόρους Των Εκλογών Του Ιουνίου.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (14-07-2023).

 

Απορούσαμε γιατί έως τώρα δέν υπήρξε κάποιος αρχηγός κόμματος να σταθεί στο ύψος του και να ζητήσει λόγο από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους χιλιάδες ψηφοφόρους που “ξεφύτρωσαν” ξαφνικά στις εθνικές εκλογές τού Ιουνίου, και από πού προέρχονται όλοι αυτοί!

Το τόλμησε ένας και μοναδικός, ο Κυριάκος Βελόπουλος του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” με το παρακάτω δελτίο τύπου που μας απέστειλε με την συγκεκριμένη ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών, αναμένοντας την απάντηση, όποια και να είναι αυτή, αρκεί να είναι πιστική…!

Καιρός όμως να ζητηθεί και ο λόγος από την SINGULAR LOGIC που βγάζει τά αποτελέσματα των εκλογών και έκανε γαλάζια όλη την Ελλάδα, να απαντήσει επιτέλους στις κατηγορίες περί νοθείας αποτελεσμάτων που καταγγέλλουν επώνυμοι, όπως ο Στρατηγός Αϋφαντής και άλλοι.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ & ΑΚΕ.

Αθήνα, 13/7/2023

Του: Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, βουλευτή Β3’ Νοτίου τομέα Αθηνών

ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ανάγκη διευκρινίσεων σχετικά με τον αριθμό των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του Μαΐου & Ιουνίου 2023».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος Κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”.

Κύριε Υπουργέ,

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εθνικές εκλογές του Μαΐου 2023 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι 9.919.115, ενώ, για τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023 οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι 9.980.234. Από την αντιπαραβολή των δυο αριθμών παρατηρείται μια αύξηση των Ελλήνων ψηφοφόρων κατά 61.119. Η ακατανόητη αυτή αύξηση των ψηφοφόρων, μέσα σε ένα μήνα, εγείρει εύλογα ερωτήματα και απορίες, που πρέπει να τύχουν πειστικής απάντησης.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

  1. Ποια είναι η αιτία της ανωτέρω αύξησης;
  2. Πόσοι εκ των ανωτέρω 61.119 ψηφοφόρων που εντάχθηκαν στον κατάλογο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων μετά την 23η Μαΐου 2023, δεν είναι εκ γενετής Έλληνες πολίτες;
  3. Ποιο είναι το φύλο και η ηλικία των ανωτέρω 61.119 νέων ψηφοφόρων και σε ποιες εκλογικές περιφέρειες κατανεμήθηκαν αριθμητικά;

Παρακαλώ χορηγήστε μου σχετικό αναλυτικό κατάλογο, που θα περιέχει κατηγοριοποιημένες σε γραμμές & στήλες τις αιτούμενες πληροφορίες, με πρώτη στήλη την εκλογική περιφέρεια και με αναγραφή στις επόμενες εκ δεξιών: του φύλου, της ηλικίας και της εθνικότητας προέλευσης καθενός εκ των παραπάνω αναφερόμενων 61.119 νέων ψηφοφόρων.

 

Ο ερωτών βουλευτής

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

(ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF)

 

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο